دقت کردین هر چیزی خونگیش خوشمزه تره و مهمتر از اون مقرون به صرفه تره! اگر شما هم بچه مدرسهای دارین یا شاغلین یا برای مهمونی میتونین این ویفر موزی خانگی رو درست کنید. طعمش معرکه است!
مواد لازم برای تهیه ویفر موزی خانگی
- آرد قـنادی یک ونـیم لـیوان
- روغـن مـایع یک لـیوان
- پـودر قـند یک لـیوان
- اسـانس مـوز چـند قـطره
طرز تهیه ویفر موزی خانگی ساده و خوشمزه
برای شروع ابتدا آرد الک بـزنـید روی شـعله خـیلی کم گـاز بـیست دقـیقه تـفت بـدیـد تـا بـوی خـامی اون گـرفـته بـشه ولـی تـغییر رنـگ نـده.
بـعد بـیست دقیقه پـودر قـند الک زده رو اضافه کنید دو دقیقه دیگه تـفت بـدیـد.
آرد و پودر قـند یکبار دیـگه الک بـزنید بـه تـابه برگردونید و روغـن کم کم اضـافه کنید تـا مـایع یکدسـتی بـدسـت بـیاد در ایـن مـرحله چـند قطـره اسـانس دلخـواهتون اضـافه کنید که من اسانس موز ریختم بـعد از روی شعله گاز بردارید اجـازه بـدیـد از کامل از داغـی بــیفته اگـه خیلی داغ بـاشه نـون ویـفر شـمارو نـرم و خـمیری میکنه.
پـس مـایع ویـفر شـما نـه بـایـد سـرد بـاشه که بـاعث میشه لایه ها بـه نـچسبه نـه بـاید داغ بـاشه که بـاعث خمیر شـدن نـون شـما بـشه پـس گـرم بـاشه کافـیه.
یک لایه نـون بـزاریـد چـند قـاشق از مـایع ویفر بریزید بـه هـمه جای نـون پـخش کنید یک لایه نـازک کافیه مـثل شـیریـنی میکادو نـبایـد زیـاد بـریزید نـون بـزارید و ایـن کار چـندیـن بـار تـکرار کنید من شش تـا نـون درسـت کردم.
در آخـر یـه جـسم سـنگین روش بـزارید سه سـاعـت داخـل یـخچال بـمونـه بـعد بـه دلـخواه بـرش بـدیـد.
من هر مـدلی خواسـتید بـرش دادم مـربع کوچیک مستطیل. مـن ویـفر بـه صـوت بزرگ دوست ندارم هـمیشه لقمـه ای بـرش مـیدم. نوش جان