این کوکی هویج و دارچین با همه کوکی ها فرق میکنه و همچنین مدل کاتر زدنش هم بامزه است. امیدوارم که این کوکی هویج رو درست کنید و دوست داشته باشید.
مواد لازم برای تهیه کوکی هویج و دارچین
- هویج ۱۴۰ گرم
- آرد همه منظوره ۲۰۰ گرم
- بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
- کره ۷۰ گرم
- شکر دانه ریز ۶۰ گرم
- نمک یک پنس
- دارچین یک چهارم قاشق چایخوری
- وانیل شکری یک قاشق چایخوری
دستور پخت کوکی هویج و دارچین
برای شروع ابتدا کره به دمای محیط رسیده را با شکر و وانیل خوب مخلوط کنید. سپس هویج ریز رنده شده را اضافه کرده و مخلوط کنید.
در آخر هم نیمی از آرد را به همراه بیکینگ پودر روی مواد الک کنید. مخلوط کرده و مابقی آرد هم الک کنید و هم بزنید تا خمیر نرم و لطیف شکل بگیرد.
این خمیر نرم هست ولی چسبناک نیست. اگر که به دست شما زیاد میچسبید مجاز هستید تا دو قاشق غذاخوری آرد اضافه کنید.
نیازی به ورز دادن خمیر نیست در حد شکل گرفتن کفایت میکند. خمیر نیازی به استراحت در یخچال هم ندارد، به محض تشکیل خمیر را روی سطح آرد پاشی شده یا وردنه به ضخامت یک سانت پهن کنید.
پیشنهاد میدم برای شکل زیباتر این کوکی ها خمیر را گرد پهن کنید.
در صورت تمایل روی خمیر یک قاشق شکر دانه درشت پاشیده و با وردنه آرام روی خمیر بکشید تا کمی شکر داخل خمیر برود.
حالا خمیر را به شکل برش های پیتزا به ۱۶ قسمت برش دهید. برش های خمیر را داخل سینی روی کاغذ روغنی قرار داده و با لبه چاقو لبه های کوکی را مرتب کنید (در صورت بیرون زدن رشته های هویج آن را داخل ببرید.)
سینی را درون فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه و یا تا زمانی که اطراف کوکی رنگ بگیرد قرار دهید.
پیشنهاد میکنم ابتدا یک قطعه از خمیر را درون فر بگذارید تا دما و مدت پخت دستتون بیاد و بعد مابقی خمیر رو پخت کنید. (طی مدت پخت خمیر تست مابقی خمیر را داخل یخچال و یا جای خنک بگذارید.)
نوش جان
طرز تهیه کوکی هویج و کشمش
کوکی هویج و کشمش یه کوکی خوشمزه و عالی، طعم و بافتش اون قدر عالی و بافتی نرم داره که نگم.
مواد لازم
- تخم مرغ ۱ عدد
- کره ۱۰۰ گرم
- پودر شکر ۸۰ گرم (کمتر از نصف لیوان)
- آرد سفید ۱۵۰ گرم (۱ لیوان)
- بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م)
- وانیل ۱/۴ ق چ
- هویج ۱ عدد (رنده شده ۷۵ گرم، ۲/۳ لیوان)
- کشمش یا گردو یا شکلات چیپسی به میزان دلخواه
طرز تهیه
مواد به دمای محیط برسه.
کره و پودر شکر رو با همزن ۳ تا ۴ دقیقه خوب زدم. تخم مرغ و وانیل و دارچین ریختم و یک دقیقه هم زدم و دورگیری انجام دادم.
آرد و بیکینگ پودر رو با هم ترکیب کردم و الک کردم و داخل موادم کم کم ریختم. هویج رو رنده کردم و اضافه کردم . کشمش رو با کمی آرد ترکیب (این کار بابت ته نشین نشدن هست) و اضافه کردم. جای کشمش می تونید از گردو ، شکلات چیپسی و … هم استفاده کنید.
خمیر کمی چسبنده است، دست رو کمی چرب کردم با قاشق از خمیر برداشتم و توی دست کمی پهن کردم و در سینی با فاصله از هم چیدم فر از یک ربع قبل گرم کردم و در فر ۱۷۰ درجه حدود ۲۰ الی ۲۵ دقیقه قرار دادم.
بدون فر در فر دست ساز و یا تابه روی گاز میشه. برای من ۱۲ عدد کوکی شد.
پودر شکر همون شکر آسیاب شده هست. ترجیحا کره رو جایگزین نکنید و اگر نمی تونید جایگزین نکنید جاش روغن مایع بریزید.