این کوکی هویج و دارچین با همه کوکی ها فرق می‌کنه و همچنین مدل کاتر زدنش هم بامزه است. امیدوارم که این کوکی هویج رو درست کنید و دوست داشته باشید.

مواد لازم برای تهیه کوکی هویج و دارچین

  • هویج ۱۴۰ گرم
  • آرد همه منظوره ۲۰۰ گرم
  • بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
  • کره ۷۰ گرم
  • شکر دانه ریز ۶۰ گرم
  • نمک یک پنس
  • دارچین یک چهارم قاشق چایخوری
  • وانیل شکری یک قاشق چایخوری

دستور پخت کوکی هویج و دارچین

طرز تهیه کوکی هویج و دارچین خوشمزه بدون گردو

برای شروع ابتدا کره به دمای محیط رسیده را با شکر و وانیل خوب مخلوط کنید. سپس هویج ریز رنده شده را اضافه کرده و مخلوط کنید.

در آخر هم نیمی از آرد را به همراه بیکینگ پودر روی مواد الک کنید. مخلوط کرده و مابقی آرد هم الک کنید و هم بزنید تا خمیر نرم و لطیف شکل بگیرد.

این خمیر نرم هست ولی چسبناک نیست. اگر که به دست شما زیاد می‌چسبید مجاز هستید تا دو قاشق غذاخوری آرد اضافه کنید.

نیازی به ورز دادن خمیر نیست در حد شکل گرفتن کفایت میکند. خمیر نیازی به استراحت در یخچال هم ندارد، به محض تشکیل خمیر را روی سطح آرد پاشی شده یا وردنه به ضخامت یک سانت پهن کنید.

پیشنهاد میدم برای شکل زیباتر این کوکی ها خمیر را گرد پهن کنید.

در صورت تمایل روی خمیر یک قاشق شکر دانه درشت پاشیده و با وردنه آرام روی خمیر بکشید تا کمی شکر داخل خمیر برود.

حالا خمیر را به شکل برش های پیتزا به ۱۶ قسمت برش دهید. برش های خمیر را داخل سینی روی کاغذ روغنی قرار داده و با لبه چاقو لبه های کوکی را مرتب کنید (در صورت بیرون زدن رشته های هویج آن را داخل ببرید.)

سینی را درون فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه و یا تا زمانی که اطراف کوکی رنگ بگیرد قرار دهید.

پیشنهاد میکنم ابتدا یک قطعه از خمیر را درون فر بگذارید تا دما و مدت پخت دستتون بیاد و بعد مابقی خمیر رو پخت کنید. (طی مدت پخت خمیر تست مابقی خمیر را داخل یخچال و یا جای خنک بگذارید.)

نوش جان

5/5 - (1 امتیاز)