این کیک فوق العاده راحت و خوشمزست، تخم مرغ و همزن و فر هم نمیخواد! کیک اونم بدون تخم مرغ و همزن با همچین بافتی مگه میشه؟ مگه داریم! من کیک شکلاتی با گاناش درست کردم که شما دوست نداشتید جای پودر کاکائو آرد سفید بریزید و کیک ساده درست کنید.

مواد لازم برای تهیه کیک بدون تخم مرغ و همزن

  • آرد یک لیوان و نیم (لیوان فرانسوی)
  • شکر نصف لیوان فرانسوی
  • روغن مایع شش قاشق غذاخوری
  • شیر 1 دلیوان فرانسوی
  • سرکه سفید یا آبلیمو 1 قاشق غذا خوری
  • پودر کاکائو 1 دقاشق غذا خوری
  • بکینگ پودر 1 قاشق غذا خوری
  • نمک یک پنس (اندازی که بین دو انگشت قرار بگیره)
  • وانیل نصف قاشق چایخوری
  • شکلات تخته ای 100 گرم
  • خامه صبحانه 100 گرم
  • کره 10 گرم

دستور پخت کیک بدون تخم مرغ و فر با پیمانه لیوان

طرز تهیه کیک بدون تخم مرغ و فر

یه قابلمه بزرگ روی حرارت ملایم گذاشتم توش یه پایه فلزی یا قالب شیرینی فلزی گذاشتم.

شیر و سرکه مخلوط کردم گذاشتم کنار (10 دقیقه بمونه). آرد، بکینگ پودر، نمک، پودر کاکائو مخلوط و الک کردم.

شکر، وانیل، روغن مخلوط کردم به آرد اضافه کردم. باتر میلک (ترکیب شیر، سرکه) تو 3 مرحله به مواد خشک اضافه کردم هم زدم.

ته قالب 18 سانت چرب و کاغذ روغنی انداختم. مواد یکدست پخش توش تو قابلمه گذاشتم.

یه دمکنی روش گذاشتم درقابلمه گذاشتم رو حرارت ملایم 1 تا 1.5 ساعت بپزه.

تا 1 ساعت اول در قابلمه باز نکنین. بعد با یه سیخ چوبی تست کردم. کیک وقتی پخت گذاشتم خنک بشه بعد از قالب جدا کردم و کاغذ روغنی برداشتم.

شکلات تخته ای رو بخار کتری آب کردم کره و خامه اضافه کردم هم زدم تا یکدست بشه از رو حرارت برش داشتم. ریختم رو کیک و تزئین کردم.


روش دوم

طرز تهیه کیک بدون تخم مرغ

مواد لازم

  • شکر 240 گرم
  • ماست 270 گرم
  • وانیل یک قاشق چایخوری
  • روغن مایع 110 گرم
  • آرد قنادی 340 گرم
  • بیکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
  • نمک یک پنس
  • آب 4 چهار قاشق غذاخوری
  • پودر کاکائو 30 گرم

طرز تهیه

شکر، ماست، وانیل و روغن مایع را داخل ظرفی بریزید و با همزن دستی هم برنید تا شکر حل شود.

آرد، بیکینگ پودر و نمک را داخل مخلوط بالا الک کنید و لیسک فولد کنید تا خمیر یکدست شود.

سپس آرد را اضافه کنید و مجدد فولد کنید خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.

در یکی از ظرف‌ها کاکائو الک کنید و با لیسک فولد کنید قالب کیک را با روغن چرب کنید با کاغذ روغنی بپوشانید.

خمیر کیک را داخل قالب بریزید و در آخر با یک سیخ چوبی حالت ابر و بادی ایجاد کنید.

قالب را داخل فر از قبل گرم شده در دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت پنجاه دقیقه بپزید و بعد از خنک شدن از قالب خارج کنید. نوش جان