من دستور این کیک شیر داغ با سیب را از کیک شیر داغ الهام گرفتم. به نظر من بافت کیک و طعم آن از کیک‌های دیگر لذیذتر می‌شود. کسانیکه سیب دوست دارند حتماً این دستور را امتحان کنند.

توصیه می‌کنم از قالب بزرگتری استفاده کنید، ظرف من 28×28 سانتی‌ متر بود. در ظرف بزرگتر می‌شود درست کرد. لیوان استفاده شده 200 میلی معادل چهار پنجم لیوان دسته دار


مواد لازم برای تهیه کیک شیر داغ با سیب

  • 4 عدد تخم‌مرغ (سایز متوسط)
  • 1 لیوان شکر (170گرم)
  • 125 گرم کره و یا مارگارین
  • نصف لیوان شیر (100 میلی)
  • 2 ونیم لیوان آرد (330 گرم)
  • 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی نصف قاشق چای خوری)
  • 1 پاکت بکینگ‌پودر (10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
  • نصف پوست لیموی رنده شده (به دلخواه، من فراموش کردم بزنم)
  • 2 تا 3 عدد سیب
  • 2 قاشق‌ غذاخوری فندق خرد شده
برای روی آن کیک
  • 3 قاشق‌غذاخوری سر پر پودر قند
  • 3 قاشق‌غذاخوری آب لیمو
  • پودر قند و آب‌لیمو را تا وقتی به قوام معجون برسد هم زده و روی کیک بمالید.

دستور پخت کیک شیر داغ با سیب

طرز تهیه کیک شیر داغ با سیب، خوشمزه و متفاوت
سیب‌ها را پوست بکَنید، (من پوست نکَندم اما توصیه می‌کنم شما پوست بکَنید). قسمت هسته را جدا کنید. دوباره از وسط نصف کنید بصورتیکه زیاد نازک نباشد برش دهید.

شیر و کره را داخل قابلمه کوچکی ریخته تا وقتی کره آب شود گرم کنید، نجوشانید!

تخم‌مرغ و شکر را تا وقتی کف کند هم بزنید. باید قوام غلیظی داشته باشد‌ که هم مانع بوی تخم‌مرغ می‌شود و هم باعث می‌شود کیک خوب پف کند. سپس همزمان با هم زدن مخلوط شیر گرم/کره را اضافه کنید.

در آخر مواد دیگر را بریزید و هم بزنید. مایه کیک را داخل قالب چرب شده بریزید. سیب‌ها را روی آن بچینید. خرده‌های فندق را روی آن بپاشید و کیک را داخل فر 180 درجه از قبل گرم شده بذهرید و 30 دقیقه بپزید.

مدت زمان پخت در فرهای مختلف تغییر می‌کند! برای اینکه مطمئن شوید پخته است تست خلال دندان انجام دهید. وقتی کیک ولرم شد روی آن پودر قند بپاشید و یا:

برای سس پودر قند و آب‌لیمو:

برای سس پودر قند و آبلیمو را مخلوط کنید و به کمک یک فرچه روی کیک ولرم بمالید. نوش جان