این کیک با روکش پودینگ یه دسر فوق العاده خوشمزه و خاص و شیکه و مجلسیه با یه دستور فوق العاده راحت، یه کیک نرم و اسفنجی با روکش پودینگ، چه شود!
مواد لازم برای تهیه کیک با روکش پودینگ
مواد لازم برای تهیه کیک
- 3 عدد تخم مرغ
- 1 لیوان شکر
- 1 فنجان ماست
- نصف لیوان روغن
- 1 لیوان آرد
- 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- 1 فنجان آرد سمولینا (میتونید از نشاسته استفاده کنید ولی بهتره جایگزین نشه)
مواد لازم برای تهیه شربت
- 1.5 فنجان شکر
- 2 فنجان آب (از 2فنجان کمی کمتر)
- 3 تا 4 قطره آب لیمو
مواد لازم برای تهیه پودینگ
- 2.5 فنجان شیر
- آرد نصف لیوان
- نصف لیوان شکر(میتونید کم و زیاد کنید)
- 1 قاشق غذاخوری کره
- نصف قاشق چایخوری وانیل
برای تزئین
- نارگیل
دستور تهیه تهیه کیک با روکش پودینگ
برای شروع ابتدا شربت را آماده کنید. برای این کار شکر و آب را در قابلمه بریزید و مخلوط کنید. پس از جوش آمدن، آبلیمو را اضافه کنید و 5 دقیقه بجوشانید و بگذارید خنک شود.
برای کیک، تخم مرغ و شکر را خوب با همزن بزنید. روی آن ماست و روغن بریزید و هم بزنید. آرد و بکینگ پودر را اضافه کنید و هم بزنید.
در آخر آرد سمولینا را اضافه کرده و با کفگیر مخلوط کنید. در قالب چرب شده کیک بریزید و پهن کنید. در فر 180 درجه سانتی گراد به مدت 30 دقیقه بپزید.
در همین حین پودینگ را آماده کنید. همه مواد به جز کره و وانیل را در قابلمه ریخته و مدام هم می زنیم تا غلیظ شود. وقتی به جوش آمد کره و وانیل را اضافه کنید و مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید.
کیک پخته شده را از فر خارج کرده و در حالی که کیک داغ است شربت گرم را روی آن بریزید. وقتی کیک خنک شد، بشقاب سرو را روی قالب قرار دهید و آن را زیر و رو کنید.
پودینگی را که آماده کردید روی آن بریزید. در آخر با نارگیل بپاشید. بگذارید 2 الی 3 ساعت در یخچال استراحت کند و برش بزنید و سرو کنید. نوش جان