این کیک با روکش پودینگ یه دسر فوق العاده خوشمزه و خاص و شیکه و مجلسیه با یه دستور فوق العاده راحت، یه کیک نرم و اسفنجی با روکش پودینگ، چه شود!

مواد لازم برای تهیه کیک با روکش پودینگ

مواد لازم برای تهیه کیک

  • 3 عدد تخم مرغ
  • 1 لیوان شکر
  • 1 فنجان ماست
  • نصف لیوان روغن
  • 1 لیوان آرد
  • 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • 1 فنجان آرد سمولینا (میتونید از نشاسته استفاده کنید ولی بهتره جایگزین نشه)

مواد لازم برای تهیه شربت

  • 1.5 فنجان شکر
  • 2 فنجان آب (از 2فنجان کمی کمتر)
  • 3 تا 4 قطره آب لیمو

مواد لازم برای تهیه پودینگ

  • 2.5 فنجان شیر
  • آرد نصف لیوان
  • نصف لیوان شکر(میتونید کم و زیاد کنید)
  • 1 قاشق غذاخوری کره
  • نصف قاشق چایخوری وانیل

برای تزئین

  • نارگیل

دستور تهیه تهیه کیک با روکش پودینگ

طرز تهیه کیک با روکش پودینگ
برای شروع ابتدا شربت را آماده کنید. برای این کار شکر و آب را در قابلمه بریزید و مخلوط کنید. پس از جوش آمدن، آبلیمو را اضافه کنید و 5 دقیقه بجوشانید و بگذارید خنک شود.

برای کیک، تخم مرغ و شکر را خوب با همزن بزنید. روی آن ماست و روغن بریزید و هم بزنید. آرد و بکینگ پودر را اضافه کنید و هم بزنید.

در آخر آرد سمولینا را اضافه کرده و با کفگیر مخلوط کنید. در قالب چرب شده کیک بریزید و پهن کنید. در فر 180 درجه سانتی گراد به مدت 30 دقیقه بپزید.

در همین حین پودینگ را آماده کنید. همه مواد به جز کره و وانیل را در قابلمه ریخته و مدام هم می زنیم تا غلیظ شود. وقتی به جوش آمد کره و وانیل را اضافه کنید و مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید.

کیک پخته شده را از فر خارج کرده و در حالی که کیک داغ است شربت گرم را روی آن بریزید. وقتی کیک خنک شد، بشقاب سرو را روی قالب قرار دهید و آن را زیر و رو کنید.

پودینگی را که آماده کردید روی آن بریزید. در آخر با نارگیل بپاشید. بگذارید 2 الی 3 ساعت در یخچال استراحت کند و برش بزنید و سرو کنید. نوش جان