این کیک پسته ای شکلاتی رو میتونید برای مناسبت های خاص حاضر کنید و از عطر و طعم بسیار بسیار خوبش لدت ببرید.
این دستور پخت کیک پسته ای شکلاتی رو اصلا با کیک های دیگه حتی مقایسه اش هم نکنین، اینقدر که خاصه و بی نظیره فقط باید برای مراسم ها و مهمونی های ویژه درستش کرد. بدون معطلی بریم سراغش!
مواد لازم برای تهیه کیک پسته ای خانگی
- ۳ عدد تخم مرغ
- ۱۳۰ گرم شکر (نصف لیوان)
- نصف تا یک قاشق چای خوری پوست پرتقال رنده شده
- ۸۰ گرم کره ذوب شده و خنک شده
- یک قاشق غذاخوری پر ماست چکیده یاسفت (۶۰ گرم)
- ۱۳۰ گرم پودر پسته (کمی کمتر از یک لیوان)
- ۱۲۰ گرم آرد قنادی (⅔ لیوان به اضافه دو قاشق غذاخوری)
- ۱/۵ قاشق چای خوری بکینگ پودر
- ¼ قاشق چای خوری نمک
- ۱۲۰ میلی لیتر شیر (نصف لیوان)
- یک تا دو مشت پسته خرد شده
- ۱۳۰ گرم شکلات شیری خرد شده
طرز پخت کیک پسته ای بسیار خوشمزه مرحله به مرحله با عکس
۱. برای شروع ابتدا تخم مرغ، شکر و رنده پوست پرتقال را با همزن ۳ تا ۴ دقیقه بزنید تا حجیم و پف دار شود.
۲. سپس کره را به همراه ماست اضافه و هم بزنید.
۳. آرد را الک کرده و با بکینگ پودر و نمک و پود پسته ترکیب کنید . مقداری از این ترکیب خشک را به مایه کیک اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود سپس مقداری شیر را اضافه و ترکیب کنید. این مرحله اضافه کردن شیر و ترکیب آردی را دو مرحله ی دیگر متناوبا تکرار کنید تا تمام شوند.
۴. در آخر شکلات شیری خرد شده و پسته خرد شده را هم به مواد بیفزایید و ترکیب کنید.
۵ مایه کیک را در یک قالب گرد با قطر ۲۲ سانتیمتر که چرب کرده اید بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه (یا تا زمانی که خلال دندان وسط کیک فرو کرده و تمیز بیرون بیاید) بپزید. اگر قسمت بالای کیک در حال سوختن بود دما را ۱۶۰ درجه کنید.
نوش جان