این کیک پسته ای شکلاتی رو می‌تونید برای مناسبت های خاص حاضر کنید و از عطر و طعم بسیار بسیار خوبش لدت ببرید.

این دستور پخت کیک پسته ای شکلاتی رو اصلا با کیک های دیگه حتی مقایسه اش هم نکنین، اینقدر که خاصه و بی نظیره فقط باید برای مراسم ها و مهمونی های ویژه درستش کرد. بدون معطلی بریم سراغش!


مواد لازم برای تهیه کیک پسته ای خانگی

  • ۳ عدد تخم مرغ
  • ۱۳۰ گرم شکر (نصف لیوان)
  • نصف تا یک قاشق چای خوری پوست پرتقال رنده شده
  • ۸۰ گرم کره ذوب شده و خنک شده
  • یک قاشق غذاخوری پر ماست چکیده یاسفت (۶۰ گرم)
  • ۱۳۰ گرم پودر پسته (کمی کمتر از یک لیوان)
  • ۱۲۰ گرم آرد قنادی (⅔ لیوان به اضافه دو قاشق غذاخوری)
  • ۱/۵ قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • ¼ قاشق چای خوری نمک
  • ۱۲۰ میلی لیتر شیر (نصف لیوان)
  • یک تا دو مشت پسته خرد شده
  • ۱۳۰ گرم شکلات شیری خرد شده

طرز پخت کیک پسته ای بسیار خوشمزه مرحله به مرحله با عکس

طرز تهیه کیک پسته ای بسیار خوشمزه و مجلسی با پیمانه لیوان

۱. برای شروع ابتدا تخم مرغ، شکر و رنده پوست پرتقال را با همزن ۳ تا ۴ دقیقه بزنید تا حجیم و پف دار شود.

کیک پسته ای خوشمزه
۲. سپس کره را به همراه ماست اضافه و هم بزنید.

کیک پسته ایرانی
۳. آرد را الک کرده و با بکینگ پودر و نمک و پود پسته ترکیب کنید . مقداری از این ترکیب خشک را به مایه کیک اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود سپس مقداری شیر را اضافه و ترکیب کنید. این مرحله اضافه کردن شیر و ترکیب آردی را دو مرحله ی دیگر متناوبا تکرار کنید تا تمام شوند.

کیک پسته ای خانگی
۴. در آخر شکلات شیری خرد شده و پسته خرد شده را هم به مواد بیفزایید و ترکیب کنید.

دستور پخت کیک پسته ای با ماست
۵ مایه کیک را در یک قالب گرد با قطر ۲۲ سانتیمتر که چرب کرده اید بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه (یا تا زمانی که خلال دندان وسط کیک فرو کرده و تمیز بیرون بیاید) بپزید. اگر قسمت بالای کیک در حال سوختن بود دما را ۱۶۰ درجه کنید.

کیک پسته ای با تکه های شکلات

نوش جان

طرز تهیه کیک پسته ای مرحله به مرحله با عکس

5/5 - (1 امتیاز)