از این سس کارامل خانگی می‌تونید برای برای فیلینگ، استرکشی یا تزیین کیک ها می تونید استفاده کنید، یا حتی به عنوان دسر!


موادلازم برای تهیه سس کارامل با نشاسته و شیر

  • شیر پرچرب ۴ پیمانه (۸۰۰گرم)
  • نشاسته ذرت ۷۰ گرم
  • شکر ۱ پیمانه (۲۰۰گرم)
  • کره ۱۰۰ گرم (من کره گیاهی استفاده می کنم)

آموزش روش تهیه سس کارامل خانگی با نشاسته و شیر بدون خامه

برای شروع ابتدا شیر سرد و نشاسته ذرت را باهم خوب مخلوط کنید و کنار بگذارید.

شکر را داخل تابه ای بریزید وبدون هم زدن اجازه دهید تا ذوب و کاراملی شود.

هر از گاهی تابه را بچرخانید تا شکر به طور یکنواخت اب بشه و نسوزه.

وقتی شکر کاراملی شد کره همدمای محیط (کره نرم) را اضافه وخوب مخلوط کنید تا مایه یکدست شود.

سپس مخلوط شیر ونشاسته را اضافه کنید.

اینجا کارامل سفت میشه.

حرارت را کم کنید ومدام هم بزنید تا کارامل در شیر باز بشه و شیر کم کم غلیظ بشه وبوی خامی نشاسته هم گرفته بشه.

حرارت زیاد نباشه که مایه سریع سفت بشه.

وقتی مایه خوب غلیظ شد از روی حرارت برداشته داخل ظرفی بریزید.

اجازه بدین تا کاملا خنک و منسجم تر بشه.

بعد از سرد شدن کمی با همزن بزنید سبک بشه و استفاده کنید.

برای قسمت شکلاتی به کرم کاراملی داغ چند تکه شکلات تلخ خرد شده اضافه و مخلوط کنید.

پس از سرد و منسجم شدن براحتی هم ماسوره میخوره.

می تونید به کرم مقداری خامه صبحانه هم اضافه کنید که خوش طعم تر میشه.

5/5 - (1 امتیاز)