کیک ماگما شکلاتی یه کیک نسبتا مرطوب با کرم محلبی و یا به نوعی پودینگ خوشمزه. کیک ماگما اصالت ترکیه داره و تلفیق کیک شکلاتی با محلبی هستش، بافت نرم و مخملی داره و بعد از برش ظاهر زیبایی پیدا می کنه و شبیه ماگما میشه.

مواد لازم برای تهیه کیک ماگما شکلاتی مغزدار ترکیه ای

مواد لازم برای کیک
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • شکر ۲۱۰ گرم (۱ لیوان)
  • روغن مایع ۱۲۰ گرم (نصف لیوان)
  • شیر ۱۲۰ گرم (نصف لیوان)
  • آرد سفید ۳۰۰ گرم (۲ لیوان)
  • بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ قاشق مرباخوری)
  • وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
  • پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای کرم کیک (محلبی)
  • شیر ۴ لیوان
  • شکر ۱۰۰ گرم (حدود نصف لیوان)
  • آرد سفید ۳۰ گرم (حدود ۲ قاشق غذاخوری)
  • نشاسته ذرت ۶۰ گرم (حدود ۴ قاشق غذاخوری)
  • گلاب ۲ قاشق غذاخوری
  • کره ۱ قاشق غذاخوری
  • وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری

دستور پخت کیک ماگما شکلاتی مغزدار ترکیه ای

طرز تهیه کیک ماگما شکلاتی مغزدار ترکیه ای

در ابتدا محلبی رو درست کردم.

شیر و شکر و آرد سفید و نشاسته رو با هم مخلوط کردم و روی حرارت ملایم قرار دادم و مرتبا هم زدم تا به غلظت برسه. آخر کار کره و گلاب و وانیل رو ریختم و بعد از حرارت برداشتم. روی کرم رو پوشوندم که رویه نبنده.

برای کیک تخم مرغ و شکر رو با همزن ۳ تا ۴ دقیقه زدم. وانیل ریختم و بعد روغن مایع رو ریختم و کمی هم زدم و بعد شیر ریختم و کمی زدم.

آرد سفید و پودر کاکائو و بیکینگ پودر رو با هم مخلوط کردم و سه بار الک کردم. کم کم داخل مواد ریختم و ترکیب کردم.

قالب من ۲۳ سانتی هست، مایه کیک رو ریختم. از وسط مواد کیک شروع کردم به ریختن کرم محلبی و بعد در فر که از یک ربع قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه ، ۴۰ تا ۵۰ دقیقه قرار دادم.

از فر که خارج کردم، خنک شد از قالب خارج کردگ و به آهستگی بلند کردم و در یخچال نزدیک ۵ ساعتی قرار دادم تا بمونه و کرم هم سفت بشه.

برای رویه گاناش درست کردم، ۵۰ گرم خامه صبحانه یا قنادی رو روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم گرم بشه و بعد ۵۰ گرم شکلات تخته ای خرد شده رو ریختم و یک دست شد از حرارت برداشتم. کمی که از دما افتاد روی کیک ریختم و روش کمی خلال پسته ریختم.

حالا میشه کیک رو برش داد ‌و از اون جا که در یخچال مونده بود و کرم بسته شده به راحتی برش می خوره. نوش جان