کیک لیمو و پسته یه کیک خیلی خوشمزه و متفاوته. اولش فکر میکنی کیک لیمو نباید خوشمزه باشه ولی فوق العاده خوشمزست با یه بافت نرم و ابری! امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.

مواد لازم برای تهیه کیک لیمو و پسته

  • تخم مرغ ۳ عدد
  • کره هم دمای محیط ۱۰۰ گرم
  • شکر ۱ پیمانه یا لیوان فرانسوی
  • پودر پسته ۱/۲ پیمانه
  • پودر نارگیل ۱/۲ پیمانه
  • آرد ۱ پیمانه و ۱/۴ پیمانه
  • شیر ۱/۲ پیمانه
  • آبلیمو ۵ قاشق غذاخوری
  • نمک کمی
  • بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری
  • جوش شیرین ۱/۲ قاشق چای خوری
  • وانیل ۱ قاشق چای خوری
  • زست لیمو یا رنده پوست لیمو ۱/۲ قاشق چای خوری

دستور تهیه کیک لیمو و پسته

طرز تهیه کیک لیمو و پسته
در ابتدا کره و شکر رو‌ مخلوط کنید و حدود دو دقیقه هم بزنید. سپس تخم مرغ هارو یکی یکی اضافه و هر کدوم رو ۱ دقیقه هم بزنید با تخم مرغ آخر وانیل هم اضافه کنید.

سپس پودر پسته و نارگیل و آبلیمو و زست لیمو ‌‌نمک رو‌مخلوط و در حد مخلوط شدن هم بزنید.

حالا مخلوط مواد خشک که شامل آرد و بیکینگ پودر و جوش شیرین هست رو مخلوط و الک و نصفش رو به مواد اضافه کنید.

همراه این نصف آرد نصف شیر هم اضافه و هم بزنید تا مخلوط بشن.

در آخر باقیمانده آرد و شیر رو اضافه و مخلوط کنید ،اگر گلوله ای از آرد توی مواد بود با دور کند همزن در حد چند ثانیه هم بزنید.

کف قالب رو چرب و آرد پاشی یا کاغذ روغنی بندازین.

شما میتونید از یه قالب بزرگ استفاده کنید من از قالب کاپ کیک استفاده کردم. به این صورت که کف قالب رو‌کمی چرب و کپسول کاغذی انداختم و فیکسش کردم و از مواد کیک ۲/۳ قالب رو پر کنید و روشو با پسته تزئین کنید و بزارید توی فر از قبل کرم شده با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد و تا زمانی بزارین توی فر بمونه که وقتی سیخ چوبی رو توی کیک فرو‌ میبرین، تمیز در بیاد.

این کیک فوق العاده خوشمزست و پیشنهاد می کنم حتما درستش کنید و لذتشو ببرین.