کیک حلزونی یه کیک خوشمزه و خوشگل که چشم ازش نمیشه برداشت! برای تهیه این کیک حلزونی به مواد لازم برای تهیه یه کیک معمولی به همراه یک بسته پودینگ شکلاتی نیاز هست، فقط همین. اما نتیجه کار یه کیک خوشکل و شیک میشه که کمتر جایی میشه پیداش کرد!
مواد لازم برای تهیه کیک حلزونی
- 2 عدد تخم مرغ
- 1 لیوان شکر دانه ریز
- 1 لیوان شیر
- 1 فنجان روغن مایع (معادل نصف لیوان)
- 1 بسته بیکینگ پودر 10 گرم
- 2.5 لیوان آرد
- 1 بسته پودینگ شکلاتی تیره
- 1.5 لیوان شیر (300 میلی لیتر)
دستور پخت کیک حلزونی دو رنگ
برای شروع ابتدا پودینگ خود را در یک قابلمه مناسب میریزیم. سپس شیر را به آن اضافه کرده، مخلوط کرده و شروع به پختن پودینگ می کنیم.
وقتی که پودینگ غلیظ غلیظ شد، از روی اجاق برمی داریم و با هم زدن می گذاریم خنک شود.
بعد از اینکه دمای پودینگ خارج شد و کمی خنک شد، آن را داخل قیف قنادی ریخته و قبف را پر میکنیم و سپس قیف رو در لیوان قرار میدهیم.
سپس پودینگ خود را رو که داخل قیف ریختیم می گذاریم تا در یخچال خنک شود تا کیک را آماده کنیم.
برای آماده کردن مایه کیک، ابتدا تخم مرغ ها و شکر را داخل کاسه بریزید و با همزن بزنید تا کرم رنگ شود و کف کند.
سپس روغن، شیر، آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و الک می کنیم و بعد به مواد اضافه می کنیم. سپس مایه کیک را با همزن می زنیم تا مواد خوب مخلوط شود.
خمیر کیکی را که آماده کرده بودیم در قالب کیک 25 سانتی که کف آن کاغذ پخت گذاشتیم میریزیم.
سپس انتهای قیف یا کیسه را برش می دهیم و پودینگ خود را به صورت مارپیچ روی کیکمان ریخته و کمی فشار می دهیم.
چند بار بدون هم زدن از پودینگ روی کیک می ریزیم روی هم تا پودینگ تمام شود تا و شکل حلزونی بگیرد.
سپس کیک را در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتیگراد حدود 40 دقیقه می گذاریم تا بپزد. نوش جان