این نان رول پیتزا یکی از خوشمزه ترین نون هایی غذایی هست که پیشنهاد می کنم حتما امتحان کنید. یه نون غذایی که فوق العاده و پر طرف دار هست و محال ممکنه این نان رول پیتزا رو درست کنی و عاشقش نشی!
مواد لازم برای تهیه نان رول پیتزا
- ۵۰۰ گرم آرد سفید
- ۱۰ گرم مخمر فوری
- ۲۰۰ میلی لیتر شیر
- ۱۰۰ گرم کره
- ۱ عدد تخم مرغ
- نمک ۱۰ گرم
- شکر ۱۰ گرم
مواد میانی
- سس کچاب
- پنیر پیتزا
- کالباس خرد شده
- فلفل دلمه ای ریز نگینی خرد شد
دستور پخت نان رول پیتزا، نانی خوشمزه و متفاوت
برای شروع ابتدا آرد رو مثل همیشه الک می کنیم و دونه دونه مواد خشک رو با آرد ترکیب میکنیم. اول تخم مرغ و کمی شیر رو خوب با هم ترکیب میکنیم به مواد بالا اضافه میکنیم.
سپس مابقی شیر رو کم کم اضافه کنید خوب باهم ترکیب کنید تا خمیرمون شکل بگیره. مقدار کره ای که داشتیم رو خرد می کنیم و در سه مرحله به خمیرمون اضافه میکنیم و ورز میدیم تا به تست پنجره ای برسه.
در ادامه خمیر رو چونه میکنیم و داخل ظرفی که کمی چرب کردیم قرار میدیم تا حجم بگیره.
بعد از اینکه حجم خمیر دو برابر شد روی سطح کارمون انقال می دیم و زیر و روی خمیر رو آرد میزنیم و پهنش میکنیم.
ضخامت خمیر حدود نیم سانت الی ۷ میلی متر باشه. سس رو روی سطح خمیر پوشش میدیم و مابقی مواد رو روش میریزیم.
میتونید مثل من با کاتر برش های سه سانتی بدید یا رول کنید و به وسیله نخ دندون برش های سه سانتی بدید بذارید داخل سینی.
روش رو کمی فشار بدید اجازه بدید که مجدد حجم بگیره بعد از اینکه دو برابر شد و آماده شد روش رو با آب اسپری کنید و توی فر از قبل خوب گرم شده (۱۸۰ درجه) قرار دهید به مدت تقریبی ۱۵ الی ۲۰ دقیه تا کامل بپزه.
نکات مهم
- ضخامت خمیر نباید کم یا خیلی زیاد باشه.
- این نون ها تو اندازه های کوچیک تر شکل داده میشه.
- اگر به جای شیر از آب استفاده کنید مقدار مایعات تغییر میکنه.
- مواد حتما ریز خرد بشن.
- از قارچ استفاده نکنید چون که آب میاندازه.