کیک قهوه عربی یه کيک شکلاتی عالی با عطر و طعم‌ بینظیر قهوه! امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.

مواد لازم برای تهیه کيک قهوه عربی

  • 1/2 پیمانه روغن‌ زيتون
  • 1/2 پیمانه روغن‌ مايع معمولی
  • 1/2 پیمانه پودر کاکائو
  • نمک 1 قاشق چای خوری
  • 1 قاشق چای خوری پودر قهوه ی عربی
  • 1/2 قاشق چای خوری پودر هل
  • 1 پیمانه آب
  • 2 عدد تخم مرغ درشت‌
  • 1و 1/3 پیمانه شکر
  • 2/3 پیمانه خامه ی ترش
  • 2 قاشق چای خوری عصاره ی وانیل
  • 2 پیمانه آرد
  • 1 و 1/2 قاشق چای خوری بیکینگ پودر

مواد لازم برای گارنیش

  • 1/4 پیمانه شیر عسلی
  • 1/4 پیمانه خامه
  • 1 قاشق غذاخوری کره
  • 100 گرم‌ شکلات

طرز تهیه کیک قهوه عربی

طرز تهیه کیک قهوه عربی

فر رو روی 180 درجه روشن‌ می‌کنیم، قالب ميان تهی رو با کره چرب و آردپاشی می‌کنیم.

در یک قابلمه ی کوچک روغن‌ ها، پودر کاکائو، نمک، پودر قهوه، پودر هل و آب رو می‌ریزیم، روی حرارت کم قرار می‌دهیم تا به جوش آید و حباب بزند، از روی حرارت برداشته، 5 دقيقه کنار میزاریم تا خنک شود.

سپس اين مواد رو داخل ظرف گودی می‌ریزیم، شکر و تخم مرغ ها رو اضافه و مخلوط میکنیم.

سپس خامه ی ترش و عصاره ی وانیل رو اضافه می‌کنیم، در انتها آرد الک شده و بیکینگ پودر رو اضافه و در حد مخلوط شدن هم میزنیم.

مایه کيک رو داخل قالب می‌ریزیم و به مدت 40 تا 45 دقیقه در فر قرار می‌دهیم، سپس با خلال دندون تست می‌کنیم تا کاملا کيک پخته باشد.

پس از 10 دقیقه کيک رو از قالب خارج می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا خنک شود، بعد با سس شکلاتی و پودر پسته تزئین می‌کنیم.

برای تهیه ی سس شیر عسلی، خامه، کره و شکلات رو توی ظرفی ريخته روی حرارت ملایم قرار میدیم مدام هم میزنیم تا مواد کاملآ یک‌دست و غلیظ شوند.