کیک قهوه عربی یه کيک شکلاتی عالی با عطر و طعم بینظیر قهوه! امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.
مواد لازم برای تهیه کيک قهوه عربی
- 1/2 پیمانه روغن زيتون
- 1/2 پیمانه روغن مايع معمولی
- 1/2 پیمانه پودر کاکائو
- نمک 1 قاشق چای خوری
- 1 قاشق چای خوری پودر قهوه ی عربی
- 1/2 قاشق چای خوری پودر هل
- 1 پیمانه آب
- 2 عدد تخم مرغ درشت
- 1و 1/3 پیمانه شکر
- 2/3 پیمانه خامه ی ترش
- 2 قاشق چای خوری عصاره ی وانیل
- 2 پیمانه آرد
- 1 و 1/2 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
مواد لازم برای گارنیش
- 1/4 پیمانه شیر عسلی
- 1/4 پیمانه خامه
- 1 قاشق غذاخوری کره
- 100 گرم شکلات
طرز تهیه کیک قهوه عربی
فر رو روی 180 درجه روشن میکنیم، قالب ميان تهی رو با کره چرب و آردپاشی میکنیم.
در یک قابلمه ی کوچک روغن ها، پودر کاکائو، نمک، پودر قهوه، پودر هل و آب رو میریزیم، روی حرارت کم قرار میدهیم تا به جوش آید و حباب بزند، از روی حرارت برداشته، 5 دقيقه کنار میزاریم تا خنک شود.
سپس اين مواد رو داخل ظرف گودی میریزیم، شکر و تخم مرغ ها رو اضافه و مخلوط میکنیم.
سپس خامه ی ترش و عصاره ی وانیل رو اضافه میکنیم، در انتها آرد الک شده و بیکینگ پودر رو اضافه و در حد مخلوط شدن هم میزنیم.
مایه کيک رو داخل قالب میریزیم و به مدت 40 تا 45 دقیقه در فر قرار میدهیم، سپس با خلال دندون تست میکنیم تا کاملا کيک پخته باشد.
پس از 10 دقیقه کيک رو از قالب خارج میکنیم و اجازه میدهیم تا خنک شود، بعد با سس شکلاتی و پودر پسته تزئین میکنیم.
برای تهیه ی سس شیر عسلی، خامه، کره و شکلات رو توی ظرفی ريخته روی حرارت ملایم قرار میدیم مدام هم میزنیم تا مواد کاملآ یکدست و غلیظ شوند.