این کیک نسکافه ای بدون شیر که فوق العاده خوشمزه و خوش طعم و خوش بافته رو از دست ندید، اگه طعم قهوه رو دوست دارید پیشنهاد می‌کنم که حتما درستش کنید.


مواد لازم برای تهیه کیک نسکافه ای بدون شیر

  • تخم مرغ ۴ عدد
  • شکر یک پیمانه
  • آرد یک و ۲/۳ پیمانه
  • آب جوش نصف پیمانه
  • پودر نسکافه ۳ قاشق چای‌خوری (اگه نسکافه ندارید از پودر قهوه هم می‌تونید استفاده کنید)
  • بکینگ پودر ۲ قاشق چای‌خوری
  • روغن مایع ۳/۴ پیمانه
  • وانیل نصف قاشق چای‌خوری
  • خامه قنادی جهت تزئین ۲۰۰ گرم

دستور پخت کیک نسکافه ای بدون شیر مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک نسکافه ای بدون شیر
۱. تخم مرغ خنک را از یخچال خارج کرده زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید.

۲. پودر نسکافه را در آب جوش حل کرده و کنار بگذارید.

۳. سفیده ها را نمک حسابی هم زده تا جایی که همانند کف شامپو شده و در اثر برگرداندن ظرف، نریزد.

۴. زرده ها را با شکر و وانیل هم زده تا جایی که کرم رنگ و حجیم شود.

۵. روغن و محلول نسکافه ای که درست کردید را مرحله به مرحله اضافه کرده و به زده های زده شده اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.

۶. سفیده ها را به مایه اضافه کنید و در یک جهت به آرامی هم بزنید تا حسابی مخلوط شود.

۷. ارد و بکینگ پودر را سه بار الک کنید و رفته رفته به مواد اضافه کنید با لیسک در یک جهت هم بزنید تا آرد حسابی به خورد مایه کیک رفته و مایه یکدست شود.

۸. فر را از قبل روشن دمای ۱۷۰درجه تنظیم کنید.

۹. قالب را از قبل چرب و مایه کیک را داخل آن ریخته و داخل فر بگذارید. (من چون از قالب شارلوت استفاده کردم ت قالب کاغذ روغنی ننداختم اگه فکر میکنید کیک به راحتی از قالبتون خارج نمیشه حتما کاغذ روغنی بیاندازید)

۱۰. حدودا ۴۰ دقیقه زمان برای پخت کیک کفایت میکند. بعد از پخت روی کیک را هم با شعله بالا طلایی کنید.

۱۱. بعد از سرد شدن کیک از قالب خارج کرده و با خامه فرم گرفته یا کرم کارامل پنیری، یا با کرم شکلاتی و … به دلخواه تزئین کنید. (من خامه قنادی را فرم داده شکلاتی کردم و با ماسوره تزئین کردم)

ارتفاع قالب شارلوت کم و قطر آن زیاد است حتما طبق دستور تهیه کنید تا کیکی با بافت نرم و لطیف و پوک داشته باشید.

از قالب های دیگر هم می توانید استفاده کنید و کاملا اختیاری است، من بخاطر تزئین با خامه از قالب شارلوت استفاده کردم.