چیز کیک بلوبری با یه رسپی فوق العاده! یه دسر فوق العاده خاص و شیک و خوشمزه و متفاوت که برای مهمونی عالیه! به جای بلوبری می‌توانید تمشک، توت فرنگی یا گیلاس استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه چیز کیک بلوبری با پایه بیسکویت

مواد لازم پایه

  • 150 گرم بیسکوبیت
  • 75 گرم کره

مواد لازم برای چیزکیک بلوبری

  • 4 ورق ژلاتین
  • خامه 125 میلی لیتر،خیلی سرد
  • 200 گرم پنیر خامه‌ای
  • 75 گرم شکر
  • 1 قاشق غذاخوری عصاره وانیل
  • 1 لیمو (آب و رنده پوست لیمو)
  • 250 گرم بلوبری تازه

به جای بلوبری می‌توانید تمشک، توت فرنگی یا گیلاس استفاده کنید.

طرز تهیه چیز کیک با بلوبری

طرز تهیه چیز کیک بلوبری

برای شروع ابتدا ببسکوییت را پودر کنید کره ذوب شده را اضافه کرده مخلوط کنید. یک حلقه به قطر 20 سانتی متر یا یک قالب کمربندی به قطر 20 سانتی متر بدون کف را روی بشقاب بگذارید و مخلوط بیسکوییت و کره را درون حلقه روی بشقاب ریخته با ته لیوان خوب فشرده کنید.

به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا سفت شود. خامه سرد را همراه با عصاره وانیل بزنید. در یخچال بگذارید.

آب و پوست لیمو، بلوبری و شکر را در قابلمه روی حرارت متوسط ​​قرار دهید. روی حرارت متوسط ​​به مدت 6 تا 7 دقیقه بپزید.

از روی حرارت برداشته و مخلوط را با کمک مخلوط کن بزنید و از صافی رد کنید تا پوست های بلوبری جدا شود.

ورقه های ژلاتین را در آب سرد فراوان خیس کنید. بعد از خیس خوردن از آب خارج کنید و داخل یک کاسه با 50 میلی لیتر شیر بریزید. برای چند ثانیه (8 تا 10 ثانیه) یا تا زمانی که برگ های ژلاتین در شیر ذوب شوند، در مایکروویو بگذارید. شیر نباید جوش بیاید.

ژلاتین ذوب شده را به پوره بلوبری اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

پنیر خامه‌ای را کمی با همزن دستی یا با همزن برقی با دو میله بزنید. مخلوط بلوبری و ژلاتین را به پنیر زده شده اضافه کنید و مخلوط کنید.

خامه فرم گرفته به مخلوط پنیر و بلوبری اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی ترکیب کنید.

این مخلوط را در حلقه روی بیسکویت بریزید و حداقل 6تا 8 ساعت یا یک شب در یخچال بگذارید تا خوب سفت شود. بعد به دلخواه با بلوبری یا سلیقه خودتون دیزاین کنید و نوش جان.