بیسکویت جو یک بیسکویت رژیمی و خوشمزه است. بیسکویت جو انواع مختلف با درصد های مختلفی از آرد جو هست، ولی از لحاظ طعم این رو بیشتر میپسندم. بافت بیسکویتی نداره، بافتش کوکی ماننده.در ضمن من فقط از کره استفاده کردم.
آرد رو با احتیاط بریزید برای من مقداری از آرد، اضافه اومد. روی بیسکویت ها کمی شوید خشک پاشیدم که لحظه آخر فراموش کردم عکس بگیرم. شما هر سبزی دلخواهی میتونید بریزید. توی فر من حدود یه ربع پختش طول کشید. بعد از خنک شدن با عسل گرم برس زدم.
مواد لازم برای تهیه بیسکویت رژیمی با آرد جو و شوید
- آرد نان فانتزی یا آرد سفید یک و نیم پيمانه (225 گرم)
- آرد جو نصف پیمانه (50 گرم)
- شیرخشک قنادی 1 قاشق غذاخوری
- کره (یا مخلوط کره و روغن صاف) 60 گرم
- تخم مرغ متوسط 1عدد (50 گرم)
- وانیل کمی
- پودر قند نصف پیمانه (80 گرم)
- بکینگ پودر نصف قاشق چای خوری
- شوید یا کنجد برای روی بیسکویت
دستور پخت بیسکویت رژیمی با آرد جو و شوید
برای شروع ابتدا کره به دمای محیط رسیده (یا مخلوط کره و روغن صاف) را با پودر قند بزنید تا کرم و سبک بشه.
سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه و با همزن برقی مخلوط کنید.
در ادامه آرد جو و بکینگ پودر و شیرخشک را مخلوط، الک و اضافه کنید.
در نهایت آرد را کم کم، تا جایی که خمیر لطیفی بدست آورید اضافه کنید.
خمیر را به ضخامت 3 تا 4 میلی متر بین دو نایلون پهن و کاتر بزنید و روش کنجد یا شوید بریزید.
در فر 170 درجه حدود 15 تا 20 دقیقه بپزید.
اگر کم شیرین دوست ندارید، پودر قند رو 100 گرم بریزید.
امیدوارم که این بیسکویت جو رو درست کنید و خوشتون بیاد.
نوش جان.
روش دوم
طرز تهیه بیسکویت جو
یه بیسکویت جو خیلی خوشمزه رو داریم اصن نگم از تردیش و طعم دلپذیرش!
مواد لازم
- تخم مرغ ۱ عدد
- آرد ۱/۵ پیمانه
- آرد جو ۱/۲ پیمانه
- روغن جامد یا نیمه جامد ۵۵ گرم
- پودر قند ۱۰۰ گرم
- وانیل مایع ۱ قاشق چای خوری (وانیل پودری اگه باشه نوک قاشق چای خوری)
- نمک نوک قاشق چای خوری
- بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری
- شوید به مقدار لازم
دستور تهیه
در ابتدا روغن و پودر قند الک شده رو با هم مخلوط و با دور تند همزن اونقدر هم بزنید تا کرمی و سبک بشه.
حالا تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و ۱ دقیقه دیگه هم بزنید. سپس آرد جو و بیکینگ پودر رو مخلوط و الک و نمک رو بهش اضافه کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا مخلوط شن.
سپس آرد رو کم کم بهش اضافه کنید تا اونجا که خمیر نرم و لطیفی بدست بیا.
ممکنه آرد کمی اضافه هم بیاد یا کل آرد مصرف بشه پس با احتیاط آرد اضافه کنید.
در آخر خمیر رو نصف کن و بین دو تا کاغذ روغنی بزارید و با وردنه پهنش کنید و کاتر بزنید.
از هر کاتری که دوست داشتید میتونید استفاده کنید. اضافه های خمیر رو بردارید و کنار بزارید.
کمی که کاغذ روغنی رو بر عکس کنیید خمیر به راحتی جدا میشه و همه رو بچینید توی قالب (لازم نیست قالب چرب باشه) و روشو شوید بریزید و بزارید توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۱۵-۱۶ دقیقه کافیه.
بیشتر از این نزارید که رنگش عوض میشه. درست کنید و نوش جونتون باشه.
نکات مهم
- اگر از دستتون در رفت و آرد بیشتری اضافه کردید اصلا نگران نباشید،۱-۲ قاشق غذاخوری بهش روغن جامد یا نیمه جامد اضافه کنید درست میشه.
- من از روغن نیمه جامد استفاده کردم.
- در آخر دوستان دقت کنید آرد توی دستور رو کم کم اضافه کنید چون جنس آردها باهم فرق داره یه آرد هست سبکه یه آرد دیگه سنگین.
- من از آرد جو پرک استفاده کردم به این صورت که جو پرک رو اول آسیاب و بعد الکش کردم.
- به هیچ عنوان خمیر بیسکویت رو ورز ندین فقط با نوک انگشت جمش کنید چون در اثر گرمای دست خمیر به روغن میوفته و کیفیت بیسکویت ها پایین میاد.