آش لبو و اسفناج یا آش چغندی قرمز به دلیل استفاده از لبو فوق‌العاده خوش‌رنگ و مقویه. آش لبو و اسفناج به دلیل داشتن حبوبات و سبزیجات یه غذای کامله و ارزش غذایی زیادی داره.


مواد لازم برای تهیه آش لبو و اسفناج

  • لبو (چغندر‌ قرمز) نیم کیلو
  • اسفناج 150 گرم
  • تره 100 گرم
  • جعفری 100 گرم
  • گشنیز 100 گرم
  • برگ چغندر 100 گرم (به دلخواه)
  • بادمجان 3 عدد
  • برنج نیم‌دانه 1 پیمانه یا 200 گرم
  • عدس نصف پیمانه یا 100 گرم
  • نخود نصف پیمانه یا 100 گرم
  • لوبیا قرمز نصف پیمانه یا 100 گرم
  • لوبیا‌چیتی نصف پیمانه یا 100 گرم
  • فلفل سیاه 1 قاشق‌چای‌خوری
  • زردچوبه 1 قاشق‌چای‌خوری
  • نمک 1 قاشق‌چای‌خوری

طرز تهیه آش لبو و اسفناج یا آش چغندر قرمز

مرحله اول، پخت برنج نیم‌دانه

برنج نیم‌دانه رو به همراه 2 پیمانه آب، نمک و زردجوبه داخل قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا برای 20 دقیقه بپزه.

آش لبو و اسفناج


مرحله دوم

لبوها رو ریز خرد کنید و بعد از اینکه برنج نیم‌دانه پخت لبو رو به برنج اضاقه کنید. اگه هم دوست داشتید می‌تونید لبو رو رنده کنید.

طرز تهیه آش لبو و اسفناج

بادجون‌ها رو به صورت حلقه‌ای خرد کنید. حدود نیم ساعت داخل آب نمک خیس کنید و بعد خشک و سرخ کنید و به آش اضافه کنید.

دستور پخت آش لبو و اسفناج

در ادامه سبزی آش خرد شده رو هم به آش اضافه کنید.

آموزش آش لبو و اسفناج

آش رو هم بزنید و تا مواد با هم مخلوط بشن و وقتی به جوش آومد روی حرارت ملایم اجازه بدید تا برای 40 تا 60 دقیقه لبو داخل آش پزه.

روش تهیه آش لبو و اسفناج


مرحله سوم

وقتی که لبو پخت، حبوبات پخته شده رو به آش اضافه کنید.

نخود پخته شده رو به آش اضافه کنید.

آش چغندر قرمز

سپس لوبیای قرمز پخته شده رو اضافه کنید.

طرز تهیه آش چغندر قرمز و اسفناج

به همین صورت لوبیا چیتی پخته شده.

دستور پخت آش چغندر قرمز با اسفناج

عدس پخته شده رو هم اضافه کنید.

آموزش آش چغندر قرمز با اسفناج

در آخر فلفل سیاه و نمک رو هم به آش لبو و اسفناج اضافه کنید و اجازه بدید به مدت 15 دقیقه آش روی حرارت ملایم جا بیفته. نوش جان.

روش تهیه آش چغندر قرمز با اسفناج


فیلم طرز تهیه آش لبو و اسفناج