اینم از آموزش بستنی سنتی بدون ثعلب و نشاسته که خیلی براش زعمت کشیدم و چندین دستور مختلف رو امتحان کردم تا بهترینش رو چیدا کردم و براتون آماده کردم.
مواد لازم برای تهیه بستنی سنتی زعفرانی خانگی بدون ثعلب
- خامه فرم گرفته قنادی ۳۰۰ گرم (از خامه خیلی چرب مثل گلرود) نباید استفاده شود.
- مارگارین یا کره گیاهی ۱۲۵ گرم
- شیر عسلی ۱۹۵ گرم (جایگزین ندارد) از قوطی شیر عسلی باید استفاده شود.
- خامه صبحانه ۱۲۵ گرم
- مغز پسته خرد شده به میزان دلخواه
- گلاب ۱۵ گرم
- رنگ ژله ای زرد به میزان دلخواه
- زعفران پودر شده به میزان دلخواه
طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی خانگی بدون ثعلب و نشاسته
برای شروع ابتدا مارگارین شیر عسلی که در دمای محیط بودند و هم دمای محیط شده اند را در ظرف می ریزیم حدود ۳ دقیقه با دور تند همزن هم میزنیم.
وقتی که حدود ۳ دقیقه هم زدیم خامه صبحانه، خامه قنادی و پودر زعفران را اضافه میکنیم برای این دستور نمی توانیم از زعفران دم کشیده استفاده کنیم و باید از زعفران پودری استفاده شود، چند قطره رنگ زرد خوراکی نیز به مواد اضافه می کنیم و با دور کند همزن فقط در حد مخلوط شدن هم میزنیم.
وقتی که کامل مخلوط شدن گلاب را به مواد اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن دوباره هم می زنیم و باید حتماً از کمترین سرعت همزن استفاده کنیم در این مرحله می توانیم پسته خرد شده و تکه های خامه نمایشی که در بستنی های سنتی دیگر آموزش داده ایم نیز استفاده کنیم و با مواد مخلوط کنیم که استفاده از هر دوی آنها اختیاری است بستنی را در ظرف میریزیم و مقداری پسته خورد شده نیز روی آن میریزیم.
بعد از حداقل ۲۴ ساعت استراحت در فریزر بستنی ما آماده اسکوپ زدن و سرو میشود. بستنی را بعد از ۲۴ ساعت از فریزر بیرون می آوریم و می گذاریم حدود یک ربع یا بیشتر در دمای محیط بماند سپس اسکوپ می زنیم برای بهتر اسکوپ زدن قبل از هر بار استفاده اسکوپ زن را در آب میزنیم و بعد استفاده میکنیم. امیدوارم این آموزش براتون مفید باشه و امتحانش کنید.