باقلوا هاویج یا باقلوا هاویچ ترکیه ای برخلاف اسمش که بیشتر هویجی می شناسیم، اصلا هویج نداره و در اصل هاویج بوده که دیگه بیشتر هویجی می گن و یکی از پر طرفدار ترین باقلواهاست.

پراز مغزیجات هست و با شیرعسل درست میشه و خیلی ترده یه طعم خاص و خوشمزه داره. باقلوا هاویج ترکیه ای رو هم می تونید هم با سرشیر و هم با بستنی میل کنید.


مواد لازم برای تهیه باقلوا هاویج

  • شکر ۲ پیمانه
  • آب یک لیوان و نیم
  • پودر هل ۱ قاشق چای‌خوری (من دو قاشق غذاخوری عرق هل ریختم.)
  • گلوکز مایع ۱ قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده به میزان لازم
  • جوهر لیمو ۱ چای‌خوری
  • شیر عسل ۳ قاشق غذاخوری
  • خمیر آماده باقلوا (برای قالب من نصف بسته استفاده شد.)
  • نصف پیمانه گردوی خرد شده
  • پودر یا مغز پسته نصف پیمانه
  • شکر دو قاشق غذاخوری
  • پودر کاکائو دو قاشق غذاخوری

آموزش دستور پخت تهیه باقلوا هاویج ترکیه ای بسیار خوشمزه (باقلوا هاویچ)

طرز تهیه باقلوا هاویج ترکیه ای بسیار خوشمزه (باقلوا هاویچ)
برای تهیه شهد ابتدا شکر و آب رو روی حرارت بسیار کم میذاریم تا شکر در آب حل شود مراقب باشین تا قبل از حل شدن شکر، آب نجوشه.

بعد از حل شدن شکر هل ، گلوکز مایع، زعفران و جوهر لیمو رو اضافه میکنیم.

شهد باید حدود ۸ دقیقه بجوشه. در دقیقه آخر شیر عسل رو که روی بخار گرم کردیم، اضافه و اجازه میدیم یک دقیقه با سایر مواد بجوشه (دقت کنید سر نره مدام هم بزنید.)

بعد از یک دقیقه از روی شعله برداشته و میذاریم سرد بشه.

برای تهیه باقلوا، کف قالب رو با کره آب شده چرب می کنیم و ۶ لایه از خمیر رو که به اندازه کف قالب برش دادیم می چینیم. (نیاز به چرب کردن لایه های زیری نیست ولی من کره می مالم.)

از خمیرهای برش خرده در لابلای خمیر های سالم میتونیم استفاده کنیم.

برای مواد میانی نصف پیمانه گردوی خرد شده، پودر یا مغز پسته نصف پیمانه، شکر دو قاشق غذاخوری و پودر کاکائو دو قاشق غذاخوری همه را با هم مخلوط میکنیم.

بعد از ۶ لایه، مواد میانی رو روی لایه آخر پهن می کنیم و بعد از ریختن مواد میانی ۶ لایه دیگه از خمیر رو روی هم میذاریم و روی هر لایه رو با کره ذوب شده چرب می کنیم.

با یک چاقوی تیز خمیر رو به صورت مثلثی برش میزنیم و مابقی کره رو روی خمیر میریزیم.

در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد حدود ۳۰ دقیقه، تا زمانی که باقلوا بپزه و روی باقلوا طلایی بشه.

وقتی باقلوا رو از فر بیرون آوردیم باید ببینیم که کره جذب خمیر شده یا نه ،اگه جذب نشده بود کره اضافه رو خالی می کنیم و بلافاصله شهد سرد رو روی باقلوای داغ می‌ریزیم و حدود ۸ ساعت در یخچال استراحت می دیم. نوش جان

دستور پخت‌های پیشنهادی