این کیک باقلوای استانبولی یه کیک باقلوای خاص و متفاوته که عظر و طعم بی‌نظیری دارید. دستور پخت این کیک باقلوا هم خیلی راحته و با خمیر یوفکا درست میشه. امیدوارم تو خونه درست کنید و خوشتون بیاد.


مواد لازم برای تهیه کیک باقلوای استانبولی

  • ۱۴ ورق خمیر یوفکا حاضری

برای مواد میانی

  • کمی بیشتر ار نصف فنجان چایخوری کره آب شده (معادل کمی بیشتر از یک چهارم لیوان فرانسوی)
  • کمی بیشتر از نصف فنجان چایخوری روغن مایع

(هر دو را با هم مخلوط کنید)

مواد لایه کیک وسط

  • ۴ عدد تخم مرغ
  • ۱ فنجان چایخوری شکر (معادل نصف لیوان فرانسوی)
  • ۱ لیو‌ان سر صاف + ۱ قاشق غذاخوری آرد
  • ۱ بسته ۱۰ گرمی بکینگ پودر (معادل ۲/۵ قاشق چای‌خوری)
  • ۱ بسته ۵ گرمی وانیل شکری (معادل ۱ قاشق چای‌خوری)
  • ۱ لیوان گردو و‌ یا پسته پودر شده (من پسته درشت پودر شده استفاده کردم)

مواد لازم شربت

  • ۵ لیوان شکر
  • ۵ لیوان آب
  • برش یک چهارم لیمو ترش تازه

طرز تهیه کیک باقلوا ترکیه ای با خمیر یوفکا

طرز تهیه کیک باقلوا ترکیه ای با خمیر یوفکا
برای شروع ابتدا شربت را تهیه کنید. برای تهیه شربت ابتدا آب و شکر و برش لیمو را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید و بعد از اینکه شروع به جوشیدن کرد ۱۵ دقیقه با حرارت متوسط‌ به جوشاندن ادامه دهید و سپس کنار بگذارید تا خنک شود.

برای تهیه کیک، تخم مرغ ها و شکر را با همزن برقی چند دقیقه بزنید تا رنگش ‌روشن شود.

سپس بکینگ پودر ‌و‌ وانیل و آرد و پودر مغزیجات دلخواهتان را اضافه کنید و‌ کمی دیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید. در ادامه ۱۴ ورق یوفکا را به اندازه ظرف پیرکس مورد نظرتان برش بزنید.

کف‌ ظرف را با فرچه و مخلوط کره و روغن چرب کنید و ۷ ورق یوفکا را روی هم در کف ظرف پهن کنید و ‌لا به لای هر ورق را با مخلوط کره و ‌روغن چرب کنید‌ (قسمت های اضافی خمیر که در اول کار برش زده بودید را هم بین لایه ها بچینید)

سپس روی این ۷ لایه چیده شده یعنی در لایه وسط مایه کیک را بریزید و‌ صاف کنید و‌ دو مرتبه ۷ ورق باقی مانده را به همان شکل روی هم در لایه بالایی کیک بچینید و ‌بین هر لایه را چرب کنید و ‌قسمت اضافی کناره خمیر را هم بین لایه ها بچینید.

با چاقو تیز و نازکی ‌برش هایی به شکل دلخواه بزنید و ر‌ویش باقی مانده مخلوط ر‌وغن و ‌کره را بریزید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد (حرارت از بالا و پایین تنطیم باشد منظور از حرارت بالا گریل نیست) تا موقعی که سطحش طلایی شود بپزید (حدود ۵۰ دقیقه تا یک ساعت).

اگر فرتان گازی است و حرارت همزمان بالا و پایین ندارید، در آخر پخت اگر سطحش طلایی نشده بود چند دقیقه گریل بالا ر‌و‌ بزنید.

بعد از خارج کردن از فر ۵ دقیقه استراحت دهید ‌سپس شربت خنک را روی باقلوا داغ بریزید و ‌اجازه هید شربت به خوردش رود و سپس سرو کنید. نوش‌جان

همچنین بخوانید:
طرز تهیه باقلوا ساده بدون مغز خوشمزه و ارزان

5/5 - (1 امتیاز)