مارمالاد زردآلو رو همیشه تو فصل تابستون که زردآلو هست درست می کنم. مارمالاد زردالو هم برای صبحانه عالیه هم برای پخت شیرینی و کیک و گلت زردآلو و …. تابستون هم که فصل زردآلوئه!
مواد لازم برای تهیه مارمالاد زردآلو بدون ژلاتین
- زردآلو
- شکر
- وانیل (به دلخواه)
- نشاسته ذرت (به دلخواه)
- آب
دستور پخت مارمالاد زردآلو بدون ژلاتین
برای شروع ابتدا هسته زردآلوها را خارج کنید سپس آنها را وزن کنید. به اندازه مساوی به زردآلوها شکر اضافه کنید. (به ازای یک کیلو زردآلو، یک کیلو شکر)
اجازه دهید زردآلو و شکر یکساعت با هم بمانند تا میوه آب بیاندازد.
میوه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا حدود ۴۵ دقیقه به آرامی بپزد و غلیظ شود. در طی این مدت گاهی مواد را هم بزنید تا سر نرود و زردآلوها پوره شوند. در صورت تمایل میتوانید به وسیله گوشت کوب برقی یا غذاساز مارمالاد را کاملا له و پوره کنید.
چنانچه میخواهید مارمالاد غلیظتری داشته باشید، به ازای هر کیلو زردآلو، یک قاشق سوپ خوری نشاسته ذرت و یک قاشق آب سرد را با هم مخلوط کنید و در ده دقیقه آخر پخت به مارمالاد اضافه کنید تا لعاب بیاندازد.
مارمالاد را از روی حرارت بردارید و در صورت تمایل یک پینچ وانیل به آن اضافه کنید و سپس در شیشههای تمیز و استریل شده در یخچال نگهداری کنید.
نوش جان