مرغ ترش با رب انار و زرشک یه غذای ترش مزه و فوقالعاده خوشمزه هست. البته خیلی ترش نیست ولی بینهایت خوشمزست. در ادامه با دستور پخت مرغ ترش با رب انار و زرشک و آلو مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.
مواد لازم برای تهیه مرغ ترش با رب انار و زرشک
- سینه مرغ کامل یک عدد
- زرشک 5 قاشق غذاخوری
- گوجهفرنگی 4 عدد
- رب انار ترش 1 قاشق غذاخوری
- شکر 1 قاشق غذاخوری به دلخواه
- آلو بخارا 5 عدد
- آب مرغ 2 ملاقه
- پیاز متوسط 1 عدد
- زعفران دم شده به مقدار لازم
- نمک به مقدار لازم
- فلفل قرمز به مقدار لازم
- زردچوبه به مقدار لازم
طرز پخت مرغ ترش با رب انار و زرشک
برای شروع ابتدا گوجهفرنگیها رو خرد کنید و به همراه زرشک و کمی آب با هم میکس کنید.
سپس براي تهیه سس كمي روغن در ماهيتابه بریزید و پیاز رندهشده رو اضافه کنید و کمی تفت بدید، سپس زردچوبه و فلفل قرمز رو به پیاز اضافه کنید و مایه زرشک رو به پیاز اضافه کنید و تفت بدید.
در ادامه آلو بخارا ها و رب انار ملس رو بهش اضافه کنید و به دلخواه قاشق شکر هم بریزید و تفت بدید.
اگه آب مرغ دارید دو ملاقه بهش اضافه کنید. اما اگه آب مرغ نداشتید و به جاش آب بریزید و كمي زعفرون دم شده بهش اضافه کنید و درشو بذارید تا سس به جوش بياد و جا بیفته.
نکته: سس نباید زیاد آبکی باشه.
طعمش به سلیقه شما بستگی داره. اگه ملس دوست دارید شکر اضافه کنید و اگه ترش دوست دارید شکر رو حذف کنید.
سینه مرغ رو که به صورت مربع برش بدید و در تابه با روغن و با حرارت زياد تفت بدید و بعد فلفل سياه، نمک و زعفرون دم شده بهش اضافه کنید و سرخ كنید.
سپس مرغ رو از روی حرارت بردارید و بذارید كنار.
میتونید مرغ سرخ شده رو به سس اضافه کنید تا با سس مخلوط بشه و باهم بپزه و هم میتونید جدا سرو کنید، کاملا سلیقهای هست.