دسر خرمالو، یکی از دسرهای پاییزی واقعا خوشمزه هست که به دلیل استفاده از شیر و ژلاتین فواید زیادی برای سلامتی داره. در ادامه با روش تهیه دسر خرمالو با ژلاتین به صورت مرحله به مرحله آشنا میشید.
مواد لازم برای تهیه دسر خرمالو
- خرمالوی رسیده 4 عدد
- شیر 1 لیوان فرانسوی دستهدار
- شکر 4 قاشق غذاخوری
- پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری
- خامه صبحانه 100 گرم
این مقدار مواد اولیه برای درست کردن دسر خرمالو برای 4 نفر کافیه
طرز تهیه دسر خرمالو با ژلاتین و شیر
مرحله اول، حل کردن ژلاتین در آب
برای شروع ابتدا 2 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین رو با یک قاشق غذاخوری شکر مخلوط کنید. سپس مخلوط پودر ژلاتین و شکر رو داخل نصف لیوان آب سرد حل کنید.
دقت کنید که مخلوط ژلاتین و شکر رو کم کم به آب اضافه کنید و مدام هم بزنید تا ژلاتین داخل آب باز بشه. در ادامه ظرف حاوی پودر ژلاتین رو رو بخار آب بذارید ( صورت بن ماری) تا مایعی شفاف به دست بیاد.
وقتی که مایع شفاف به دست اومد، ظرف رو از رئی حرارت بردارید و کمی زمان بدید تا خنک بشه.
مرحله دوم، آماده کردن پوره خرمالو
ابتدا قسمت بالایی خرمالوها رو جدا کنید. پوست خرمالوها رو بگیرید و داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید و خرمالو رو پوره کنید. دقت کنید که اگه خرمالویی که استفاده میکنید هسته داشت، حتما هستهها رو جدا کنید.
مرحله سوم، اضافه کردن سایر مواد به پوره خرمالو
در این مرحله 3 قاشق غذاخوری شکر، شیر، خامه و ژلاتین رو که داخل آب حل شده و خنک شده رو داخل مخلوط کن بریزید و به پوره خرمالو اضافه کنید. در ادامه مواد داخل مخلوط کن رو با هم مخلوط کنید تا به یک ترکیب یکدست برسید.
مرحله چهارم، ریختن مواد داخل قالب
کف قالب یا قالبهای مورد نظرتون رو کمی چرب کنید و مواد رو داخل قالب بریزید و به مدت 4 تا 5 ساعت داخل یخچال بذارید تا خوب خودشو بگیره و سفت بشه.
بعد از گذشت حدود 5 ساعت، وقتی که دسر خرمالو سفت شد آماده سرو میشه، اما به دلخواه میتونید پودر ژله با طعم دلخواهتون رو انتخاب کنید و طبق دستورالعمل، داخل آب حل کنید، سپس دسر رو از یخچال بیرون بیارید، کنارههای دسر رو از قالب جدا کنید و نصف ژله رو به دسر اضافه کنید.
سپس دسر رو داخل یخچال بذارید و وقتی که ژله گرفت، نصف دیگه رو هم اضافه کنید. دسر رو دوباره داخل یخچال بذارید و وقتی که گرفت و سفت شد، دسر خرمالو با ژلاتین آماده نوش جان کردنه.
روش دوم
طرز تهیه دسر خرمالو با شیر و ژلاتین
دسری با رنگ نارنجی و پاییزی، یکی از دسرهای میوه ای خوشمزه با طعم عالی و دوست داشتنی!
مواد لازم
- خرمالو ۴ عدد (حدود ۷۰۰ گرم)
- شیر سرد یا آب سرد نصف لیوان
- پودر ژلاتین ۲۰ گرم ( ۲ ق غ)
- پودر قند یا شکر ۳ ق غ (بسته به شیرینی خرمالوها متغیره)
- وانیل ۱/۴ ق چ
- خامه صبحانه ۱۰۰ گرم (نصف پاکت)
طرز تهیه
۴ عدد (۷۰۰ گرم )خرمالو ها رو برش دادم و پوستش رو جدا کردم، حدود نیم کیلو خرمالو بدون پوست میشه.
پودر ژلاتین رو روی نصف لیوان شیر سرد ریختم و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش خوب حل بشه و بعد که حل شد گذاشتم توی محیط از حرارت بیفته.
در میکسر خرمالو ها و شکر و وانیل و ژلاتین حل شده و خامه رو ریختم و همه رو میکس کردم.
در ظرف هام از دسر ریختم و توی یخچال گذاشتم ببنده.
برای رویه بالایی پوره خرمالو استفاده کردم که این لایه رو دوست داشتید می تونید درست کنید.
۲ عدد (حدود ۳۵۰ گرم) خرمالو رو برش دادم. پوستش رو جدا کردم، حدود ۲۵۰ گرم خرمالو بدون پوست میشه، می تونید خمین رو پوره کنید و از ژلاتین هم استفاده کنید من نصف ق غ پودر ژلاتین رو با مقدار کمی آب روی حرارت غیر مستقیم گذاشتم تا حل بشه، از گرمی افتاد به خرمالو اضافه کردم و میکس کردم.
شکر نریختم خرمالوهام شیرین هستند، با توجه به شیرینی خرمالو و ذایقه خودتون می تونید تنظیم کنید.
رویه دسر ریختم و در یخچال گذاشتم و بعد آماده است.
همچنین بخوانید:
طرز تهیه کیک خرمالو با دارچین
طرز تهیه مربای خرمالوی رسیده