کتلت کینوا با رسپی جدید و فوق العاده رژیمی و خوشمزه! کینوا که بهش خاویار گیاهی هم میگن پروتئین خیلی خوب و فیبر بسیار بالایی داره! جایگزین برنج هست و فوق العاده مفیده.

مواد لازم برای تهیه کتلت کینوا بدون گوشت

  • ۱/۲ پیمانه کینوا خام
  • ۱ عدد تخم مرغ
  • ۱/۵ قاشق غذاخوری سبوس برنج (از پودر سوخاری هم میتونید استفاده کنید) من از سبوس برنج قهوه ای استفاده کردم
  • ۱عدد پیاز
  • ۱عدد سیب زمینی
  • ۱عدد هویج
  • ۱ حبه سیر تازه
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه کتلت کینوا بدون گوشت

طرز تهیه کتلت کینوا بدون گوشت
برای شروع ابتدا ۱/۲ پیمانه کینوا و ۲ بار با آب سرد بشورید و با ۲ لیوان آب به مدت نیم ساعت بپزید.

کینوا و بزارید سرد بشه. هویج سیب زمینی و پیاز رنده شده و کاملا آبشون و بگیرید و به کینوا اضافه کنید. سپس سبوس، ادویه ها و تخم مرغ.

یک ربع ترکیب و داخل یخچال بزارید.

میتونید سینی فر و چرب کنید و با دمای ۱۸۰ درجه درستش کنی

من با ۲ قاشق غذاخوری روغن حدود ۱۰ عدد کینوا و درست کردم در تابه نچسب. چون کینوا سریع میسوزه و باید روغن داشته باشه مقداری این غذا. نوش جان


روش دوم

طرز تهیه کتلت کینوا بدون گوشت و بدون تخم مرغ

مواد لازم

  • کینوا ۱ پیمانه
  • سیب زمینی پخته ۱ عدد
  • هویج پخته ۱ عدد
  • پیاز ۱ عدد
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • شوید خشک ۱ قاشق غذاخوری
  • پودر سوخاری ۲ قاشق غذاخوری
  • سیر ۲ حبه
  • نمک، فلفل، زرد چوبه، پولبیبر و پاپریکا به میزان لازم

طرز تهیه

کینوا را به همراه آب و کمی نمک و پاپریکا بپزید و بعد از پخت اجازه دهید کاملا خنک شود.

سپس همه مواد را در غذاساز بریزید و مخلوط کنید. کمی روغن را در تابه داغ کنید و مواد را به شکل کتلت در تابه قرار دهید و سرخ کنید.

در کنار سس تارتار سرو کنید.

کینوا یه شبه غله که پروتئین و فیبر بالایی داره
بهش خاویار گیاهی هم میگن

کینوا از معدود منابع پروتئین گیاهی هست که ۹ تا امینواسید ضروری را داره. بدون گلوتنه و میتونه جایگزین برنج باشه.

میتونید توی سوپ سالاد و انواع دیگر غذاها ازش استفاده کنید.

کینوای پخته شده رو توی ظرف کاملا دربسته توی یخچال ۵ تا ۶ روز و توی فریزر تا ۸ ماه میتونید نگهدارید و کم کم استفاده کنید.