کتلت کینوا با رسپی جدید و فوق العاده رژیمی و خوشمزه! کینوا که بهش خاویار گیاهی هم میگن پروتئین خیلی خوب و فیبر بسیار بالایی داره! جایگزین برنج هست و فوق العاده مفیده.
مواد لازم برای تهیه کتلت کینوا بدون گوشت
- ۱/۲ پیمانه کینوا خام
- ۱ عدد تخم مرغ
- ۱/۵ قاشق غذاخوری سبوس برنج (از پودر سوخاری هم میتونید استفاده کنید) من از سبوس برنج قهوه ای استفاده کردم
- ۱عدد پیاز
- ۱عدد سیب زمینی
- ۱عدد هویج
- ۱ حبه سیر تازه
- نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه کتلت کینوا بدون گوشت
برای شروع ابتدا ۱/۲ پیمانه کینوا و ۲ بار با آب سرد بشورید و با ۲ لیوان آب به مدت نیم ساعت بپزید.
کینوا و بزارید سرد بشه. هویج سیب زمینی و پیاز رنده شده و کاملا آبشون و بگیرید و به کینوا اضافه کنید. سپس سبوس، ادویه ها و تخم مرغ.
یک ربع ترکیب و داخل یخچال بزارید.
میتونید سینی فر و چرب کنید و با دمای ۱۸۰ درجه درستش کنی
من با ۲ قاشق غذاخوری روغن حدود ۱۰ عدد کینوا و درست کردم در تابه نچسب. چون کینوا سریع میسوزه و باید روغن داشته باشه مقداری این غذا. نوش جان
روش دوم
طرز تهیه کتلت کینوا بدون گوشت و بدون تخم مرغ
مواد لازم
- کینوا ۱ پیمانه
- سیب زمینی پخته ۱ عدد
- هویج پخته ۱ عدد
- پیاز ۱ عدد
- تخم مرغ ۱ عدد
- شوید خشک ۱ قاشق غذاخوری
- پودر سوخاری ۲ قاشق غذاخوری
- سیر ۲ حبه
- نمک، فلفل، زرد چوبه، پولبیبر و پاپریکا به میزان لازم
طرز تهیه
کینوا را به همراه آب و کمی نمک و پاپریکا بپزید و بعد از پخت اجازه دهید کاملا خنک شود.
سپس همه مواد را در غذاساز بریزید و مخلوط کنید. کمی روغن را در تابه داغ کنید و مواد را به شکل کتلت در تابه قرار دهید و سرخ کنید.
در کنار سس تارتار سرو کنید.
کینوا یه شبه غله که پروتئین و فیبر بالایی داره
بهش خاویار گیاهی هم میگن
کینوا از معدود منابع پروتئین گیاهی هست که ۹ تا امینواسید ضروری را داره. بدون گلوتنه و میتونه جایگزین برنج باشه.
میتونید توی سوپ سالاد و انواع دیگر غذاها ازش استفاده کنید.
کینوای پخته شده رو توی ظرف کاملا دربسته توی یخچال ۵ تا ۶ روز و توی فریزر تا ۸ ماه میتونید نگهدارید و کم کم استفاده کنید.