مرغ گشنیزی رو امتحان کردید؟ اگه از طعم و مزه پخت مرغ همیشگی خسته شدی این روش رو امتحان کنید، مطمئنم که میره تو لیست غذاهای موردپسندتون!
مواد لازم برای تهیه مرغ گشنیزی مجلسی
- سینه مرغ ۱ عدد، مکعبی خرد شده
- پیاز ریز رنده شده ۱ عدد کوچیک
- گشنیز ساطوری ۱ تا ۲ بسته
- سس مایونز ۲ قاشق غذا خوری
- ماست چکیده ملس حدود ۴ تا ۵ قاشق غذا خوری
- سیر خرد شده ۲ حبه
- ادویه نمک و فلفل و ادویه کاری و پاپریکا و آویشن
- زعفران دم شده ۲ قاشق غذا خوری
- سرکه سفید ۱ قاشق غذا خوری
طرز تهیه مرغ گشنیزی مجلسی
برای شروع ابتدا پیاز رو داخل کمی روغن تفت بدید تا سبک بشه سینه های مرغ رو بهش اضافه کنید کمی که تفت خوردن و رنگشون تغییر کرد سیر هم بهشون اضافه کنید
مرغ خودش آب میندازه، آب بیشتر اضافه نکنید در ماهیتابه رو بذارید و با حرارت کم حدود یک ربع بذارید مرغتون مغزپخت بشه.
تو این فاصله سس رو درست کنید.
برای سس ماست رو با تمام ادویه ها و زعفران و سرکه خوب مخلوط کنید.
حالا به مرغ ها اضافه کنید دوباره درظرفو بذارید و اجازه بدید هم مزه بشن و مرغتون کاملا بپزه حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه با شعله متوسط تو این حالت باشه.
ده دقیقه آخر گشنیز ساطوری رو به مرغا اضافه کنید. هم بزنید و بادر باز ماهیتابه، ده دقیقه بعد سرو کنید در کنار پلوی زعفرانی با ته دیگ اصیل ایرونی یه ترکیب فوق العاده خلق کنید، نوش جان.
مقدار مرغ بسته به مصرفتون و تعداد نفرات میتونه تغییر کنه. من خرد شده ۱۰ عدد فیله رو استفاده کردم.