این دسر شعریه این روزا خیلی طرفدار داره منم یه رسپی دقیق از این دسر رو براتون آماده کردم! خیلی ها از روغن استفاده میکنن که به نظر من با کره خوشمزه تر میشه! شیرعیلی هم که بینظیرش میکنه! امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.
مواد لازم برای تهیه دسر شعریه با شیر عسلی
مواد لازم برای شعریه
- رشته شعریه ۲ بسته
- شیر عسلی ۱ قوطی
- کره ۸۰ گرم
- مغزیجات به مقدار دلخواه (گردو، بادام، فندوق و پسته)
مواد پودینگ
- شیر ۲ پیمانه
- شکر یک چهارم پیمانه
- نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری
- آرد نول ۴ قاشق غذاخوری
- کره ۲۰ گرم
- وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
- خامه صبحانه ۴ قاشق غذاخوری
طرز تهیه دسر شعریه با شیر عسلی بدون ژلاتین
برای شروع ابتدا رشته ها را ریزِ ریز خرد کنید و کنار بگذارید.
کره را داخل تابه بریزید و اجازه بدید تا ذوب بشه و بعد رشته های خرد شده را اضافه کنید و بین ۲ تا ۳ دقیقه با شعله خیلی کم رشته هارا تفت بدید فقط مواظب باشید رشته ها به کف تابه نچسبد.
بیشتر هم تفت ندید چون رشته ها سفت میشه و بعد شیرعسلی اضافه کنید. ( شیرعسلی خارجی از ایرانی خوشمزهتره) و دوباره ۲ تا ۳ دقیقه با شعله ملایم مواد رو ترکیب کنید حالا شعریه آمادهست و کنار بگذارید.
درون قابلمه شیر سرد، شکر، آرد و نشاسته ذرت (این دو حتما الک شوند) بریزید و روی شعله ی ملایم بذارید و مدام هم بزنید تا قوام بیاد اواخر پخت کره و وانیل رو اضافه کنید.
وقتی پودینگ قوام اومد شعله را خاموش کنید و تقریبا یک قاشق از مواد پودینگ را در ظرفی با خامه ترکیب کنید و بعد به قابلمه پودینگ اضافه کنید و صبر کنید فقط کمی پودینگ از داغی بیافتد.
سپس درون ظرف مورد نظر لایه به لایه از شعریه و پودینگ و مغزیجات بریزید میتونید در همون لحظه سرو کنید و یا چند ساعت در یخچال استراحت بدید. نوش جان