بستنی موهیتو (یا بستنی لیمو نعنا) رو برای روزهای گرم تابستون پیشنهاد می کنم. بستنی موهیتو هم خنک و هم خوش طعم و چون بر پایه کرم انگلز درستش می کنیم کاملا کریمیه و لذت خوردنشو دو چندان میکنه!

من بستنی موهیتو دوست دارم بخاطره طعم بی‌نظیر منحصرش، متفاوت بودن در طعم نسبت به طعم های دیگه، خنک‌ کننده عمیق و قوی در تابستان، می‌تونید با مصرف آن در روزهای گرم و آفتابی ازش لذت ببرید، دیزاین متفاوتش، شیرینی متعادلش، رنگ زیبا و آرامش بخشش. و به نظرتون دیگه چی؟ هر چی از خوشمزگیش بگم کم گفتم!
بریم که باهم درتش کنیم

مواد لازم برای تهیه بستنی موهیتو

  • خامه صبحانه ۳۵۰ گرم
  • شیر ۲۴۰ گرم
  • شکر ۱۰۰گرم
  • زرده تخم مرغ ۳ عدد
  • نعنا با ساقه ۱ دسته کوچک
  • زست لیمو مقداری

طرز تهیه بستنی موهیتو (یا بستنی لیمو نعنا)

طرز تهیه بستنی موهیتو (یا بستنی لیمو نعنا)

برای شروع ابتدا شیر و خامه و نیمی از شکر با هم مخلوط و حرارت میدیم تا گرم بشه ولی نجوشه از روی حرارت بر میدارینم وسپس زست لیمو و یک دسته نعنا که خوب شستیم و آبش گرفتیم را اضافه و درب ظرف می بیندیم‌ ۱۵ دقیقه بهش فرصت میدیم تا نعنا دم بکشه.

اصلا نیاز نیست دوباره روی حرارت بگذاریم چون طعم بدی میگیره.

بعد از ۱۵ دقیقه نعنا هارو از ظرف خارج می کنیم و اگر دوست داشتیم کمی رنگ سبز بهش اضافه می کنیم و بعد مواد را دوباره گرم می کنیم.

زرده تخم مرغ، نیمی از شکر، وانیل را با هم میزنیم تا کرمی رنگ بشن بعد ترکیب نعنایی به مواد تخم مرغی اضافه و مدام هم میزنیم تا هم دما و یکدست شوند و بعد داخل ساسپن ریخته و روی اجاق می گذاریم و مدام هم میزنیمم تا به دمای ۸۵ درجه تا نهایتا ۹۰ درجه برسه و حرارت حتما کم باشه تا آب اضافی تبخیر و حجم مواد حدودا به نصف میرسه.

مواد را در یک ظرف دیگر ریخته و روش را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۲۴ ساعت در یخچال استراحت دمیدیم.

بعد از استراحت خارج و با ویسک دستی هم زده و اینبار درون ظرف فلزی ریخته و به مدت ۲ ساعت در فریزر استراحت میدیم.

از فریزر خارج و مواد را از دیوارها جدا و خوب یکدست می کنیم اینکار را تا ۵ بار دیگه و البته هر ۴۵ دقیقه ادامه میدیم و در نهایت آخرین بار ۵ ساعت در فریزر استراحت میدیم و بستنی خوشمزه ما آمادست.

۱۰ دقیقه قبل سرو از فریزر خارج کنید و به هر روش دوست دارید سروش کنید. به همین راحتی، به همین خوشمزگی!