اومدم با آموزش یه کیک شکلاتی دو تخم مرغی خیلی خوشمزه با بافت لطیف و عالی! اگه برای روی کیک سس گاناش آماده کنید که دیگه حرف نداره!

مواد لازم برای تهبه کیک شکلاتی دو تخم مرغی

  • تخم مرغ ۲ عدد
  • شکر یک و نیم پیمانه
  • وانیل یک هشتم قاشق چای خوری یا وانیل مایع مقداری
  • شیر یک و یک چهارم پیمانه
  • ماست یک سوم پیمانه
  • روغن مایع نصف پیمانه
  • سرکه ۱ قاشق چای خوری
  • آرد سه صفر دو و نیم پیمانه
  • پودر کاکائو ۳ قاشق سوپ خوری
  • بکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
  • جوش شیرین نصف قاشق چای خوری
  • نمک ۱ پینچ

دستور پخت کیک شکلاتی دو تخم مرغی

طرز تهیه کیک شکلاتی دو تخم مرغی

برای شروع ابتدا قالب مورد نظر رو با روغن جدا کننده چرب کنید و اون رو کنار بذارید من از قالب کیک با قطر بیست و دو سانت استفاده کردم.

سپس آرد رو داخل به همراه پودر کاکائو و بکینگ پودر و جوش شیرین و نمک سه بار الک کنید و کنار بذارین.

تخم مرغ ها و شکر و وانیل رو داخل ظرفی بریزید و با دور تند همزن بزنید تا کاملا کرم رنگ و کشدار و حجیم بشه.

شیر و ماست و روغن مایع رو اضافه کنید و با دور متوسط همزن در حد مخلوط شدن هم بزنید و بعد سرکه رو به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید تا مخلوط بشه.

مخلوط آرد رو اضافه کنید و با دور کند همزن و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید تا یکدست بشه و یا اینکه با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید تا مایه کیک کاملا یکدست بشه.

مایه کیک رو داخل قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای صد و هشتاد درجه برای فر های گازی و دمای صد شصت درجه برای فرهای برقی به مدت حدودی چهل و پنج الی پنجاه دقیقه بپزید.

زمان پخت در فرهای مختلف متغیر هست تا دو سوم زمان پخت سپری نشده در فر رو باز نکنید چون پف کیک میخوابه.

در انتها کیک رو با یک سیخ چوبی تست کنید اگر سیخ چوبی تمیز بیرون اومد و چیزی بهش نچسبیده بود میتونید قالب رو از فر خارج کنید.

اجازه بدین قالب کمی از داغی بیفته و بعد قالب رو روی توری برگردونید تا کیک خارج بشه و اجازه بدین کیک کاملا خنک بشه.

در صورت دلخواه میتونید برای روی کیک سس گاناش آماده کنید تا کیک تون خوشمزه تر بشه.

برای این کار مقدار مساوی شکلات و خامه صبحانه رو به روش بن ماری ذوب کنید تا کاملا یکدست بشه و روی کیک بریزین.