فاج پرتقالی یک لوکومِ حرفه ایه که بافت و کیفیت فوقالعاده ای رو ایجاد میکنه، از طعمشم که نگم برات! آموزش گلوکز خونگی رو هم نوشتم، آسونه. گلوکز آماده رو هم میتونی از لوازم قنادیا تهیه کنی یا به صورت آنلاین توی گوگل سرچ کنی و از فروشگاههای آنلاین تهیش کنی.
️مواد لازم برای تهیه فاج پرتقالی
- آب پرتقال 520 گرم یا 2 پیمانه + یکسوم پیمانه
- گلوکز یا شربت ذرت 700 گرم یا 2 پیمانه
- شکر 180 گرم یا چهارپنجم پیمانه
- کره 70 گرم یا یکسوم پیمانه یا حدود 5 قاشق غذاخوری
- آب لیمو 20 گرم یا حدود یکونیم قاشق غذاخوری
- نشاسته ذرت 100 گرم، سهچهارم پیمانه یا 10 قاشق غذاخوری
- آب 100 گرم یا 100 میلیلیتر یا دوپنجم پیمانه
- تزئین پودر نارگیل، پودر آجیل دلخواه، شکر یا پودر قند
هر پیمانه رو 240ML در نظر میگیریم
طرز تهیه فاج پرتقالی
اول از همه با هر روشی که بلدی آب پرتقال یا نارنگی رو بگیر. تابه رو روی حرارت بذار.
حالا آب میوه رو توی تابه بریز و بهش شکر و گلوگز اضافه کن. وقتی جوشید، کره، آبِ لیمو یا نارنج رو اضافه کن وقتی حل شد مخلوط آب و نشاسته رو هم اضافه کن.
روی حرارت متوسط به طور مرتب هم بزن تا غلیظو خمیری و کاملا نچسب بشه. یه ظرف بیار، داخلش کاغذ روغنی بذار.
خمیر رو روی کاغذ روغنی بریز و به شکل ظرف درش بیار و برای 4 ساعت بذارش یخچال تا خوب خودش رو بگیره.
از یخچال خارجش کن و از قالب درش بیار و برشش بزن. لوکوم ها رو در پودر نارگیل، پودر آجیل، شکر و پودر قند به دلخواه غلت بده.
️آموزش گلوکز خونگی
مواد لازم
- شکر یک لیوان
- آب یک لیوان
- آب لیمو ترش یک قاشق غذاخوری
- آب سرد یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه
یک لیوان آب و یک لیوان شکر رو روی حرارت کم قرار بده و هم بزن تا حل بشه. وقتی شروع کرد به جوشیدن آبلیمو اضافه کن و دیگه هم نزن.
بعد از حدود 20 الی 30 دقیقه، وقتی غلیظ شد و قل سنگین میزد یک قاشق آب سرد بهش اضافه کن.
برای تست، در حالی که روی حرارت هست، ازش یه قاشق بریز داخل آب خیلی سرد، اگه تونستی به کمک انگشتها جمعش کنی و حالت آدامس شُل داشت، یعنی گلوکز آمادست.
شعله رو سریعا خاموش کن و بریزش توی ظرف شیشه ای و درش رو ببند. نوش جان