پای براونی رو امتحان کردید؟ احتمالا براونی رو همه دوست داشته باشن. اگه این براونی رو بخوری مستقیم میری بهشت! بافت و طعمش بینظیره! طعم شکلاتش مزه  جون میده حتی کسایی که کیک شکلاتی دوست ندارن با این رسپی عاشق شکلات میشن! این رسپی امتحان شده و بی نقصه!

مواد لازم برای تهیه پای براونی

  • آرد ۸۰ گرم
  • شکر ۱۰۵ گرم
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • کره ۴۵ گرم
  • پودر کاکائو تلخ ۳۰ گرم
  • شیر داغ ۱۲۰ گرم
  • شیر خشک ۱۰ گرم
  • شکلات تلخ ۱۲ گرم
  • جوش شیرین ۱ گرم
  • بکینگ پودر ۱/۵ گرم
  • وانیل یک هشتم قاشق چای خوری
  • اسانس شکلات ۳ قطره
  • نمک ۱ پینچ

طرز تهیه پای براونی

طرز تهیه پای براونی

برای شروع ابتدا شکلات را در شیر داغ مخلوط کنید.

کره ی به دمای محیط رسیده را همراه با شکر با دور تند همزن بزنید تا کرمی رنگ و کشدار شود و بعد تخم مرغ و وانیل و اسانس شکلات را اضافه کنید و حدود ۳۰ ثانیه با دور متوسط بزنید و همزمان که دستگاه روشن هست مخلوط شیر و شکلات را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن مواد با همزن بزنید.

بعد مخلوط مواد خشک (آرد، شیرخشک، نمک، جوش شیرین و بکینگ پودر) را در سه مرحله اضافه کنید و با لیسک مواد را باهم فولد کنید حالا مایع پای براونی آماده شده را داخل قیف بریزید و حدود دو سوم از فضای قالب را از مایع پای پُر کنید و حالا قالب هارا چند ضربه به میز کار بزنید تا هواگیری شود و بعد داخل فر از قبل گرم شده بگذارید.

در فر گازی دما ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه و در فر برقی دما ۱۶۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه.

نکات مهم پخت پای براوونی

  • تخم مرغ و کره هم دمای محیط باشند.
  • آرد سه مرتبه الک شود.
  • مایع پای رقیق می‌باشد.
  • این میزان از مواد تقریبا ۶ عدد پای می‌دهد.
  • این پای را مغزدار هم می‌توانید درست کنید.
  • حتما در قالب پای کپسول قرار دهید و حدود دو سوم از فضای کپسول را با مایع پای پر کنید.
  • فر از قبل به مدت ۱۵ دقیقه روشن شود.