پای براونی رو امتحان کردید؟ احتمالا براونی رو همه دوست داشته باشن. اگه این براونی رو بخوری مستقیم میری بهشت! بافت و طعمش بینظیره! طعم شکلاتش مزه جون میده حتی کسایی که کیک شکلاتی دوست ندارن با این رسپی عاشق شکلات میشن! این رسپی امتحان شده و بی نقصه!
مواد لازم برای تهیه پای براونی
- آرد ۸۰ گرم
- شکر ۱۰۵ گرم
- تخم مرغ ۱ عدد
- کره ۴۵ گرم
- پودر کاکائو تلخ ۳۰ گرم
- شیر داغ ۱۲۰ گرم
- شیر خشک ۱۰ گرم
- شکلات تلخ ۱۲ گرم
- جوش شیرین ۱ گرم
- بکینگ پودر ۱/۵ گرم
- وانیل یک هشتم قاشق چای خوری
- اسانس شکلات ۳ قطره
- نمک ۱ پینچ
طرز تهیه پای براونی
برای شروع ابتدا شکلات را در شیر داغ مخلوط کنید.
کره ی به دمای محیط رسیده را همراه با شکر با دور تند همزن بزنید تا کرمی رنگ و کشدار شود و بعد تخم مرغ و وانیل و اسانس شکلات را اضافه کنید و حدود ۳۰ ثانیه با دور متوسط بزنید و همزمان که دستگاه روشن هست مخلوط شیر و شکلات را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن مواد با همزن بزنید.
بعد مخلوط مواد خشک (آرد، شیرخشک، نمک، جوش شیرین و بکینگ پودر) را در سه مرحله اضافه کنید و با لیسک مواد را باهم فولد کنید حالا مایع پای براونی آماده شده را داخل قیف بریزید و حدود دو سوم از فضای قالب را از مایع پای پُر کنید و حالا قالب هارا چند ضربه به میز کار بزنید تا هواگیری شود و بعد داخل فر از قبل گرم شده بگذارید.
در فر گازی دما ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه و در فر برقی دما ۱۶۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه.
نکات مهم پخت پای براوونی
- تخم مرغ و کره هم دمای محیط باشند.
- آرد سه مرتبه الک شود.
- مایع پای رقیق میباشد.
- این میزان از مواد تقریبا ۶ عدد پای میدهد.
- این پای را مغزدار هم میتوانید درست کنید.
- حتما در قالب پای کپسول قرار دهید و حدود دو سوم از فضای کپسول را با مایع پای پر کنید.
- فر از قبل به مدت ۱۵ دقیقه روشن شود.