دسر روکر ‌پرتقال از بی نظیرترین دسر هایی بود که خوردم! بی نهایت خوشمزه بود! پیشنهاد می کنم تو فصل پرتقال حتما این دسر خوش رنگ و لعاب رو درست کنید تا از طعم و مزه بی نظیرش لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه روکر پرتقال

  • یک بسته ژله پرتقال
  • یک و‌ نیم لیوان آب جوش
  • شیر ۴ لیوان
  • نشاسته ذرت ۴ قاشق غذاخوری
  • شکر ۱۲ قاشق غذاخوری
  • آرد یک قاشق غذاخوری
  • خامه صبحانه یک بسته ۲۰۰ گرمی
  • وانیل یک قاشق چای خوری
  • پودر ژلاتین ۴قاشق غذاخوری
  • بیسکوییت بتی پور یک بسته
  • پرتقال خرد شده مقداری

طرز تهیه دسر روکر پرتقال

طرز تهیه روکر پرتقال

قبل از شروع یه توضیح کوچولو بدم در مورد قالبم، چون قالب من به شکل آفتابگردان بود، من کمی ژله پرتقال رو با یک قاشق مرباخوری پودر کاکائو مخلوط کردم و داخل قسمت حفره قالبم‌ که به شکل گل آفتابگردان بود ریختم تا به شکل تخمه دربیاد. این قسمت برای شما الزامی نیست. فقط اگر همچین قالبی دارید می تونید مثل من انجام بدید. مابقی ژله ای که کاکائو زده بودم رو گذاشتم یخچال تا ببنده که در آخر رنده کردم و روی این قسمت ریختم.

برای شروع اول قالب رو چرب کنید و بزارید فریزر تا کاملا سرد بشه.

سپس ‌ژله پرتقال رو با یک و‌ نیم لیوان آب جوش حل کنید و قالب رو از فریز دربیارید و بریزید داخل قالب تا ببنده.

در این فرصت بریم سراغ ادامه دسر. شیر و نشاسته و شکر و آرد رو‌ با هم مخلوط کنید. پودر ژلاتین رو با نصف لیوان شیر مخلوط کنید تا اسفنجی بشه و سپس به مواد شیر اضافه کنید و بزارید روی اجاق ‌و هم بزنید.

وقتی جوشید و رقیق شد از روی اجاق بردارید و خامه و‌ وانیل رو اضافه کنید. اینقدر هم بزنید تا بافتش مثل فرنی بشه.

سپس بزارید محیط سرد تا خنک‌ خنک‌ بشه. هر از چند گاهی هم بزنید تا هم رویه نبنده و هم سفت نشه و هم اینکه سرد بشه.

بیسکوییت خرد شده و پرتقال خرد شده رو هم اضافه کنید و مخلوط کنید.

سپس قالب رو از یخچال در آورده و مواد دسر رو روی ژله ای که کاملا بسته شده بریزید و صاف کنید و بزارید یخچال برای 5 تا 6 ساعت تا کاملا دسر ببنده.

بعد این مدت قالب رو از یخچال درآورده یه نیم ساعت داخل محیط قرار بدید. سپس دور دسر رو‌ با چاقو آزاد کنید و ته قالب رو داخل آب ولرم برای چند ثانیه نگه دارید و بردارید و وقتی مطمئن شدید دسر کاملا جدا شده به ظرف مورد نظر برگردونید. همون طور که اول خدمتتون گفتم چون قالب من به شکل آفتابگردان بود داخل قسمت حفره مانند کمی ژله رو با پودر کاکائو مخلوط کردم و وقتی سفت شد رنده کردم ‌‌به اون قسمت ریختم. این دسر فوق العاده خوشمزه بود. امیدوارم که درست کنید و‌ لذت ببرید. اندازه قالب من ۲۵ هست.

دسر روکر پرتقالی