موس آلبالو یه دسر جذاب و خوشمزه و عالی برای فصل آلبالو، با طعمی دل نشین و دل چسب. موس ، یک نوع دسر فرانسوی و البته محدود به دسر نیست و شامل غذا هم میشه، این دسر با هم زدن تخم مرغ، خامه و در کنار میوه و شکلات و بسته به نوع آن موس مواد به کار میره.

مواد لازم برای تهیه موس آلبالو

  • آلبالو بدون هسته ۴۰۰ گرم (حدود ۲ لیوان)
  • شکر ۱۱۰ گرم (حدود نصف لیوان)
  • پودر ژلاتین ۲۰ گرم (۲ قاشق غذاخوری)
  • آب ۲۵۰ گرم (۱ لیوان)
  • خامه قنادی ۲۰۰ گرم

طرز تهیه موس آلبالو با پودر ژلاتین

طرز تهیه موس آلبالو با پودر ژلاتین

نزدیک نیم کیلو آلبالو رو چوب هاش و هسته هاش رو جدا کردم ، ۴۰۰ گرم (حدود ۲ لیوان) آلبالو بدون هسته می خوایم.

آلبالو بدون هسته رو داخل مخلوط کن انداختم و میکس کردم و بعد از صافی رد کردم. پودر ژلاتین رو روی آب سرد ریختم و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش حل بشه، بهش شکر اضافه کردم و وقتی شکر حل شد از حرارت برداشتم و کنار گذاشتم از دما بیفته.

ژلاتین حل شده رو به پوره آلبالو اضافه کردم و با هم مخلوط کردم. اگر ژلاتین حل شده کامل خنک نباشه، اضافه بشه دسر دو رنگ میشه.

در صورتی که می خواید کامل یکدست تک رنگ بشه باید ژلاتین کامل کامل خنک بشه. من می خوام دو رنگ بشه و کامل نزاشتم خنک بشه.

خامه قنادی رو هم اول با دور کند همزن و بعد با دور تند همزن ۳ تا ۴ دقیقه زدم تا فرم بگیره و به ترکیب آلبالو و ژلاتین اضافه کردم و مخلوط کردم. وانیل هم ریختم.

اگر بعد از ترکیب خامه و آلبالو یکدست نشد از صافی رد کنید. قالب من پلاستیکی هست با مقدار جزیی روغن مایع چرب کردم و مواد دسر رو ریختم و ۶ الی ۷ ساعتی یخچال گذاشتم. بعد که کامل بست، دورش رو با کارد آزاد کردم و دیدم که یک کم گیر داره توی آب ولرم چند ثانیه قرار دادم تا راحت آزاد بشه و روش یک دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم.