این کیک موس شکلاتی کافی شاپی با دو مدل موس شکلاتی و پرالین، یکی از بهترین کیک های کافی شاپی محسوب میشه!

مواد لازم برای تهیه کیک موس شکلاتی همراه پرالین

مواد لازم پرالین:

  • ۱۵۰ گرم شکر (⅔ لیوان)
  • ۷۵ میلی لیتر آب (⅕ لیوان +۲ قاشق غذاخوری سرخالی)
  • ۱۵۰ گرم فندق (۱/۵ لیوان)
  • ۱ تا ۲ ق چایخوری روغن

مواد لازم کیک اسفنجی شکلاتی:

  • ۳۰ گرم شکلات تلخ
  • ۳۰ گرم کره
  • ۴۰ میلی لیتر شیر (⅕ لیوان – ۱ قاشق چایخوری)
  • ۳ عدد زرده ی تخم مرغ
  • ۳۰ گرم آرد قنادی (۲ قاشق غذاخوری)
  • ۱۵ گرم پودر کاکائو (۱ قاشق غذاخوری)
  • ۳ عدد سفیده ی تخم مرغ
  • ۶۰ گرم شکر ( ¼ لیوان)

(اندازه ی قالب ۳۶ در ۲۲ سانت است)

مواد لازم موس شکلاتی:

  • ۵۵ تا ۶۵ گرم شکلات تلخ
  • ۳۵ گرم خامه صبحانه
  • ۱ ورق ژلاتین (۱/۵گرم)
  • ۱ قاشق غذاخوری شیر
  • ۱۲۵ گرم خامه قنادی

مواد لازم موس پرالین:

  • ۵۵ گرم از پرالین آماده شده
  • ۱ ورق ژلاتین (۱/۵گرم)
  • ۱ قاشق غذاخوری شیر
  • ۱۲۵ گرم خامه قنادی

مواد لازم روکش شکلاتی:

  • ۴۰ گرم شکر
  • ۶۰ گرم أب
  • ۱۵ گرم گلوکز
  • ۱۰ گرم پودر کاکائو
  • ۲ ورق ژلاتین ( ۳ گرم)

اندازه ی قالب کیک ۱۶ سانت است.

طرز تهیه کیک موس شکلاتی سه لایه کافی شاپی

طرز تهیه کیک موس شکلاتی کافی شاپی حرفه ای
ابتدا پرالین را حاضر کنید.

در یک ظرف ترجیحا استیل، شکر و آب را بریزید و روی حرارت متوسط اجازه دهید بجوشد. سپس فندق ها را به آن اضافه کنید. چند ثانیه هم بزنید تا آب تبخیر و شکر کریستالیزه شود.

سپس حرارت را کم کنید و بدون هم زدن اجازه دهید تا شکر ذوب شده و رنگ آن طلایی شود. نهایتا فقط دسته ی ظرف را گرفته و تکان دهید تا شکر جابجا شده و یک نواخت ذوب شود.

حواستان باشد رنگ شکر قهوه ای نشود. این ترکیب را روی سینی فلزی یا ورق نسوز بریزید و پهن کنید تا سرد شود. زمانی که پرالین سرد شد، آن را خرد کرده و داخل دستگاه بریزید و آنقدر بزنید تا به روغن بیافتد و شل شود.

کیک را حاضر کنید

شکلات و کره را روی حرارت کتری یا بخار آب داغ قرار دهید تا به صورت بن ماری ذوب و یک دست شود. شیر ولرم را اضافه و ترکیب کنید.

سه عدد زرده ی تخم مرغ را در حد یک دست شدن با مواد ترکیب کرده و در آخر آرد و پودر کاکائو الک شده را اضافه و به آرامی با مواد یک دست کنید.

۳ عدد سفیده را با همزن بزنید،کم کم و طی سه مرحله به آن شکر اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا وقتی ظرف را برمیگردانید، سفیده تکان نخورد.

مقداری از سفیده را با ترکیب شکلاتی کیک مخلوط کنید و ترکیب شکلاتی را داخل ظرف سفیده بریزید و فورا به آرامی با آن ترکیب و یک دست کنید.

مایه ی کیک را در قالب خود که کاغذ روغنی قرار داده آید بریزید و به صورت یک نواخت کف قالب پخش کنید.چند بار قالب را زمین بزنید تا هوای داخل مایه کیک خارج شود.

کیک را به مدت ۱۴ تا ۱۶ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بپزید. کیک را به اندازه ی ۲ مربع به اندازه ی ۱۶ سانت قالب زده و جدا کنید.

در این فاصله موس شکلاتی را حاضر کنید.

ابتدا ۲ ورق ژلاتین را در آب سرد اندکی خیس کنید تا مقداری باد کند و حجم آن زیاد شود. شکلات را در ظرفی ریخته و خامه ی داغ شده را به آن اضافه تا با حرارت خامه، شکلات ذوب شود.

یک ورق ژلاتین را اندکی بین دو دست فشار دهید تا آب اضافی آن خارج شود سپس در یک قاشق غذاخوری شیر داغ حل کنید و به ترکیب شکلاتی اضافه و خوب با هم یک دست کنید.

خامه ی قنادی را که کاملا سرد ولی بدون ذره ای یخ است را با همزن بزنید تا مقداری فرم بگیرد. سپس به آرامی ترکیب شکلاتی را که حاضر کرده اید به آن اضافه کنید و هم بزنید.

کف قالب کمربندی را با سلفون خوب محکم کنید و یک لایه کیک را در کف آن فیکس کنید. روی کیک را با شیر یا شیر کاکایو یا اسپرسو خوب مرطوب کنید.

موس شکلاتی را روی سطح کیک خوب صاف کنید و قالب را به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال قرار دهید تا لایه ی شکلاتی اندکی ببندد.

در این فاصله موس شکلاتی را حاضر کنید.

پرالین را در ظرفی بریزید. یک ورق ژلاتین را که در آب خیس کرده بودید اندکی فشار دهید تا آب اضافی آن خارج شود سپس در شیر داغ آن را حل کرده و به پرالین اضافه و تند هم بزنید تا یک دست شود.

خامه ی قنادی کاملا سرد را که بدون ذره ای یخ است با همزن بزنید تا اندکی فرم بگیرد سپس ترکیب پرالین را به آن اضافه و ترکیب کنید.

قالب را از یخچال خارج و لایه ی دوم کیک را روی لایه شکلاتی قرار دهید، روی سطح کیک را با اسپرسو یا شیر کاکائو یا شیر مرطوب کنید و موس پرالین را روی کیک صاف و یک نواخت پخش کنید و قالب را به مدت ۳ تا ۴ ساعت در یخچال قرار دهید.

در این فاصله روکش شکلاتی را حاضر کنید.

۲ ورق ژلاتین را در آب سرد قرار داده تا اندکی بعد کرده و حجیم شود.

شکر، آب، گلوکز و پودر کاکائو را با هم ترکیب و روی شکر، آب، گلوکز و پودر کاکائو را با هم ترکیب و روی حرارت قرار داده تا به جوش بیاید. زمانی که جوشیید حرارت را کم کرده تا ۲ تا ۳ دقیقه ی دیگر به جوشیدن ادامه دهد سپس حرارت را خاموش کنید. در این زمان ها باید مدام مانند فرنی مواد را هم بزنید.

۲ ورق ژلاتین حجیم شده را بین دو انگشت فشار دهید تا آب اضافی آن خارج شود سپس به ترکیب جوشیده اضافه و ترکیب کنید.

مواد روکش را ۲ بار الک کنید و زمانی که خنک شد،آن را در قالب کیک روی لایه ی موس پرالین سرد بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه قالب را باز در فریزر قرار دهید.

بعد از آن قالب را از یخچال خارج کنید و یک حوله داغ را اطراف قالب بکشید تا قالب از کیک جدا شود.سپس روی کیک را تزئین و سرو کنید.

5/5 - (1 امتیاز)