کیک ماگما شکلاتی یه کیک نسبتا مرطوب با کرم محلبی و یا به نوعی پودینگ خوشمزه. کیک ماگما اصالت ترکیه داره و تلفیق کیک شکلاتی با محلبی هستش، بافت نرم و مخملی داره و بعد از برش ظاهر زیبایی پیدا می کنه و شبیه ماگما میشه.
مواد لازم برای تهیه کیک ماگما شکلاتی مغزدار ترکیه ای
مواد لازم برای کیک
- تخم مرغ ۳ عدد
- شکر ۲۱۰ گرم (۱ لیوان)
- روغن مایع ۱۲۰ گرم (نصف لیوان)
- شیر ۱۲۰ گرم (نصف لیوان)
- آرد سفید ۳۰۰ گرم (۲ لیوان)
- بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ قاشق مرباخوری)
- وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
- پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای کرم کیک (محلبی)
- شیر ۴ لیوان
- شکر ۱۰۰ گرم (حدود نصف لیوان)
- آرد سفید ۳۰ گرم (حدود ۲ قاشق غذاخوری)
- نشاسته ذرت ۶۰ گرم (حدود ۴ قاشق غذاخوری)
- گلاب ۲ قاشق غذاخوری
- کره ۱ قاشق غذاخوری
- وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
دستور پخت کیک ماگما شکلاتی مغزدار ترکیه ای
در ابتدا محلبی رو درست کردم.
شیر و شکر و آرد سفید و نشاسته رو با هم مخلوط کردم و روی حرارت ملایم قرار دادم و مرتبا هم زدم تا به غلظت برسه. آخر کار کره و گلاب و وانیل رو ریختم و بعد از حرارت برداشتم. روی کرم رو پوشوندم که رویه نبنده.
برای کیک تخم مرغ و شکر رو با همزن ۳ تا ۴ دقیقه زدم. وانیل ریختم و بعد روغن مایع رو ریختم و کمی هم زدم و بعد شیر ریختم و کمی زدم.
آرد سفید و پودر کاکائو و بیکینگ پودر رو با هم مخلوط کردم و سه بار الک کردم. کم کم داخل مواد ریختم و ترکیب کردم.
قالب من ۲۳ سانتی هست، مایه کیک رو ریختم. از وسط مواد کیک شروع کردم به ریختن کرم محلبی و بعد در فر که از یک ربع قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه ، ۴۰ تا ۵۰ دقیقه قرار دادم.
از فر که خارج کردم، خنک شد از قالب خارج کردگ و به آهستگی بلند کردم و در یخچال نزدیک ۵ ساعتی قرار دادم تا بمونه و کرم هم سفت بشه.
برای رویه گاناش درست کردم، ۵۰ گرم خامه صبحانه یا قنادی رو روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم گرم بشه و بعد ۵۰ گرم شکلات تخته ای خرد شده رو ریختم و یک دست شد از حرارت برداشتم. کمی که از دما افتاد روی کیک ریختم و روش کمی خلال پسته ریختم.
حالا میشه کیک رو برش داد و از اون جا که در یخچال مونده بود و کرم بسته شده به راحتی برش می خوره. نوش جان