زرشک پلو با مرغ مخلوط یه غذای مجلسی و پرطرفدار و خیلی خوشمزه. زرشک پلو به روش ها متفاوتی درست میشه، اما این زرشک پلو مخلوط با مرغ تکه ای با همه مدل مدل های دیگه فرق داره و به نظرم اگه اکتحان کنید حتما خوشتون میاد.
زرشک پلو با مرغ تکه ای رو با سینه با فیله مـرغ میشه درست کرد و زمان پختش خیلی کمتر از مرغ پلوهای دیگست.
مواد لازم برای تهیه زرشک پلو با مرغ تکه ای مخلوط
- برنج سه پیمانه
- سینه مرغ یک عدد متوسط
- پیاز یک عدد متوسط
- روغن پنج قاشق غذاخوری
- کره بیست و پنج گرم
- پودر سیر نصف قاشق چای خوری
- دارچین نصف قاشق چای خوری
- آویشن نصف قاشق غذاخوری
- عصاره مرغ یک عدد
- زعفران غلیظ ۵ قاشق غذاخوری
- شکر یک قاشق غذاخوری
- آب جوش یک لیوان
- نمک و فلفل به میزان لازم
دستور تهیه زرشک پلو با مرغ تکه ای مخلوط و مجلسی
قبل از شروع برنج از قبل خیس کنید.
یک عـدد پـیاز خلالی خـرد کنید هـمراه کمی روغـن و مـقداری زردچـوبـه تـفت بـدیـد.
مـرغ بـه صـورت فـیله خـرد کنید و بـه پـیاز تـفت داده شـده اضـافـه کنید چـند دقـیقه تـفت بـدیـد.
بعد تفت دادن مرغ بـهش پودر سیر، پاپریکا، نمک، فلفل، عـصاره مرغ و آویشن اضافه کنید، چند دقیقه تفت بدید تا ادویه ها بـه خـورد مـرغ بـره.
یک لیوان آب جوش اضافه کنید در تابه رو بزارید تا بـه یک ربع الی بیست دقیقه فیله های شما پخته و سرخ بـشه.
بـعد پخت مرغ اونو کنار بزارید برنج آبکش کنید دم بزارید.
زرشک همراه دو قاشق شکر تفت بدید بـهش دو قاشق غذاخوری زعفران غلیظ اضافه کنید.
در پایان پلو رو داخل دیس بکشید و روش رو با پلو زعفرانی و زرشک و نمرغ تزئین کنید و نوش جان کنید.
فقط نباید سینه مرغ باشه من ترکیب ران و سینه مرغ استفاده کردم تو مواد لازم نوشتم سینه مرغ که فیله کردنش راحتتره.
اندازه خرد کردن مرغ به دلخواه خودتون هست.
اگه از مرغ کمتر استفاده میکنن نصف لیوان آب جوش استفاده کنن.