زرشک پلو با مرغ ساده خانگی رو کی دوست نداره؟ کیه که دلش نخواد؟ زرشک پلو با مرغ از اون غذاهاست که همیشه میچسبه. زرشک پلو به نظرم حتما باید با حوصله درست بشه تا خوشمزه و بچسبه به جونه آدم. شما طرفدار زرشک پلو رو با ران درست میکنید یا سینه؟
مواد لازم برای تهیه زرشک پلو با مرغ ساده خانگی برای 2 نفر
- ران یا سینه ۲ عدد
- پیاز ۲ عدد
- زرشک ۱۰۰ گرم
- هویج ۱ عدد
- فلفل دلمه سبز نصف یک فلفل
- سیر ۲ حبه
- چوب دارچین یک تکه
- رب گوجه ۲ قاشق غذاخوری
- آبغوره ۵ تا ۶ قاشق غذاخوری
- شکر ۱ قاشق غذاخوری
- کره 25 گرم (به دلخواه)
- برنج 2 پیمانه
- زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری (به دلخواه)
- نمک به مقدار لازم
- فلفل به مقدار لازم
- پودرسیر نصف قاشق چایخوری
- پاپریکا نصف قاشق چایخوری (به دلخواه)
- زردچوبه نصف قاشق چایخوری
- پولبیبر نصف قاشق چایخوری (به دلخواه)
دستور پخت زرشک پلو با مرغ ساده خانگی
برای شروع ابتدا پیاز رو پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز یا خلالی باریک خرد کنید.
داحل قابلمه بریزید و با مقداری روغن تفت بدید تا مقداری سبک بشه.
سپس هویج رو پوست گرفته و حلقه ای خرد کنید. فلفل دلمه ای رو هم درشت خرد کنید. هویج حلقه ای و فلفل دلمه رو اضافه کنید و دوباره تفت دهید تا مواد مقداری نرم بشه.
به دلخواه میتونید هویج و فلفل دلمه ای رو حذف کنید.
سپس ادویه ها رو اضافه میکنیم و دوباره تفت میدیم و روی شعله خیلی ملایم میذاریم.
در این فاصله تکه های مرغ رو در روغن سرخ کرده و وقتی همه طرف های مرغ سرخ شد مخلوط زعفران و کره آب شده رو اضافه می کنیم و دوباره سرخ میکنیم.
سپس مرغ ها را از تابه خارج کرده و در همون تابه رب گوجه رو به همرا کمی زردچوبه تفت میدیم. وقتی که رنگ رب باز شد مقداری آب اضافه می کنیم و در آخر کار آبغوره رو اضافه میکنیم و روی شعله ملایم میذاریم تا سس پخته بشه.
در ادامه قابلمه ای که پیاز و هویج و فلفل داشت را میاریم و روی مواد مرغ های سرخ شده رو میچینیم و سس گوجه ای که درست کردیم رو میریزیم و بعد سیر و چوب دارچین رو اضافه میکنیم و درب قابلمه بسته و به مدت یک ساعت تا یک ساعت و نیم روی حرارن ملایم میذاریم کاملا مرغ بپزه و سس جا بیافته و غلیظ بشه.
در این فاصله زرشک را آماده میکنیم. به این صورت که بعد از شستشن زرشک، اون رو با مقداری روغن یا کره حدود یک دقیقه تفت میدیم. سپس مقداری زعفران دم کرده و شکر اضافه کرده و بعد از تفت کوتاهی شعله رو خاموش کنید، برنج کته یا آبکش رو هم دم کرده و با مرغ و زرشک سرو می کنیم. نوش جان.
نکته: قبل از سرو، چوب دارچین، فلفل دلمه ای و به دلخواه هویج رو از مرغ جدا کنید.