براونی خرما بدون شکر، بدون کره، بدون پخت، آسان و مقوی با پوشش شکلاتی! رسپی این براونی عالی، خوشمزه و مقوی چندین بار امتحان کردم و نتیجه کار عالی بوده!
اگر غذاساز ندارید، خرماها را چرخ کنید سپس با ارده مخلوط و با قاشق یا دست، کاملا یکدست کنید. میتوانید بجای استفاده از غذاساز، خرما و ارده را در ظرفی ریخته با دست خوب چنگ بزنید تا بخورد هم رفته و یکنواخت شوند. از تاهینی (ارده) رقیق استفاده نکنید.
مواد لازم برای تهیه براونی خرما بدون گردو و شکر
- 300 گرم خرمای هسته گرفته
- 180 گرم ارده (تاهینی) (جایگزین ارده، می توانید از کره بادام یا کره بادام زمینی استفاده کنید)
- 4 قاشق غذاخوری پودر کاکائو (40 گرم) اگر پودر کاکائوی دارک دارید، 20 گرم پودر کاکائو بریزید و 20 گرم آرد سفید تفت داده شده خنک
- یک پینچ نمک
- شکلات ذوب شده مقداری (شیری یا تلخ بستگی به ذائقه خودتون داره)
دستور تهیه براونی خرما بدون گردو و شکر
خرما را به همراه ارده (تاهینی) در غذاساز ریخته و چند پالس بزنید تا مخلوطی یکنواخت به دست آید.
پودر کاکائو و نمک را اضافه کنید.
دوباره هم بزنید تا مخلوط شوند.
مخلوط را در قالب که نایلون انداخته و چرب کرده اید ریخته، خوب فشرده و یکنواخت کنید.
قالب من، پیرکس 15 در 25 بود.
به مدت یکی دو ساعت در فریزر قرار دهید (من نصف روز در یخچال گذاشتم).
سپس به دلخواه برش دهید.
در صورت تمایل، هر براونی را در شکلات ذوب شده همراه با یه ذره روغن مایع زده و در یخچال بگذاريد تا شکلات خودش رو بگیره.
نکات مهم تهیه براونی خرما
- در ظرف در بسته در دمای اتاق یا در یخچال تا 5 روز قابل نگهداری است. برای نگهداری طولانی مدت، براونی را فریز کنید. (البته اگر پوشش شکلات داشت، حتما در ظرف دربسته، در یخچال یا فریزر نگهداری شود.)
- اگر غذاساز قوی ندارید، برای این مواد استفاده نکنید چون مواد تقریبا سفته و به غذاسازهای ضعیف آسیب میرسونه.