با این روش خیلی راحت تو خونه می تونید یک خیارشور سرکه ای نمکی ترد، حرفه ای خوش طعم و بی نظیر درست کنید.

مواد لازم برای تهیه خیارشور سرکه ای نمکی ترد و خوشمزه

  • خیار محلی ۲ کیلو گرم
  • شوید و ترخون پاک شده ۱۰۰ گرم
  • فلفل سبزتند ۴ عدد
  • سیر ۸ حبه
  • نمک ۱/۳ لیوان
  • سرکه ۱ لیوان
  • آب ۸ لیوان

آموزش روش تهیه خیارشور سرکه ای نمکی ترد و خوشمزه

طرز تهیه خیارشور سرکه ای نمکی ترد و خوشمزه

۱. خیارها را حسابی بشورید و کامل خشک کنید.

۲. شوید و ترخون را پاک کرده شسته و روی دستمال تمیز پهن کنید تا آب سبزی کامل گرفته شود.

۳. مقدار فلفل و سیر بسته به ذائقه تان می تواند افزایش پیدا کند اما این مقدار که بنده عرض کردم حد نرمال می باشد.

۴. فلفل و سیر را هم می توانید کامل در ظرف خیارشور بیاندازید وهم اینکه خورد کرده وداخل ظرف خیار شور لابه لای خیارها بیاندازید.

۵. آب، سرکه و نمک را روی حرارت بگذارید به جوش بیاید. سپس زیر شعله را خاموش کنید تا حسابی خنک شده و از دما بیافتد.

۶. ظرف شیشه ای یا دبه ای مناسب بردارید خیارها را داخل آن بچینید. لابه لای خیارها، سبزی سیر و فلفل بگذارید.

۷. در نهایت محلول سرد شده آب و نمک و سرکه را روی خیارها بریزید تا جایی که تمام سطح خیارها را بپوشاند.

۸. درب ظرف را محکم ببندید و اجازه دهید یک هفته تا ۱۰ روزی در دمای محیط آشپزخانه استراحت کنید. درب ظرف را در این مدت اصلا باز نکنید.

۹‌. بعد از مدت زمان یاد شده رنگ خیارها تغییر کرده و نیمه رسیده میشود. سپس دبه خیارشور را در یخجال نگهداری کنید (من اینکار را به این دلیل انجام میدهم که اولا مانع کپک زدگی شده، در ثانی از نرم شدن زیاد خیار شور ها به مرور زمان جلوگیری کنم. چرا که خیار شور در داخل یخچال ترد تر باقی خواهد ماند‌.)

۱۰. اگر ظرف مورد نظرتان در یخچال به دلیل ارتفاع ظرف یا بزرگی دبه جا نمیشود می توانید دبه خیار شور را داخل تشت مناسبی خالی کرده، خیار شور و محتویات آن را به شیشه های دارای سایز مناسب انتقال داده و در یخچال نگه داشته و به مرور مصرف کنید.

۱۱. من همیشه در حد دو کیلو خیارشور تهیه میکنم چرا که مصرف انچنانی نداشته ازطرفی ماندن زیاد باعث نرمی خیارشور شده که باب میل من نیست.

امیدوارم این خیار شور سرکه ای نمکی خانگی رو تهیه کرده و لذت ببرید.

5/5 - (1 امتیاز)