سالاد عدس یک سالاد متفاوته! به نظرم سالاد عدس فقط یه سالاد نیست، یه وعده غذای سالم و خنکه برای فصل تابستون!
مواد لازم برای تهیه سالاد عدس با پیاز قرمز
- عدس ۱ لیوان
- پیاز قرمز یا طلایی ۱ عدد متوسط
- گوجه فرنگی ۳ عدد
- خیار ۳ عدد
- نعناع خرد شده ۱ دسته کوچک
- جعفری خرد شده ۱ دسته کوچک
- سرکه یا آب لیموترش تازه حدود ۴ تا ۵ قاشق سوپ خوری
- روغن سالاد ۳ تا ۴ قاشق سوپ خوری
- سیر له شده ۱ حبه
- نمک به مقدار لازم
- فلفل به مقدار لازم
روش تهیه سالاد عدس با پیاز
برای اینکه عدس ها در حین پخت فرم خود را حفظ کنند حداقل از دو الی سه ساعت قبل آنها را با مقداری آب بخیسانید و آب ان را تعویض کنید؛ سپس با مقداری آب و کمی نمک بپزید تا نرم شود و آب آن کشیده شود.
در این مدت پیاز، خیار، گوجه فرنگیها و سبزی را خرد کنید و در ظرفی بریزید.
سرکه یا آب لیمو ترش، سیر، روغن و نمک و فلفل را نیز با هم مخلوط کرده و آماده کنید و کنار بگذارید.
در ادامه عدس پخته را پس از رسیدن به دمای محیط به سبزیجات اضافه کنید و سس را روی آن بریزید. مواد را خوب زیر و رو کنید تا کاملا به سس آغشته شوند.
در صورت تمایل میتوانید مقداری پنیر فتای خرد شده نیز روی سالاد بپاشید.
بهتره سالاد را حداقل یک ساعت بعد از آماده شدن سرو کنید تا سس به خورد مواد بره.
نوش جان
روش دوم
طرز تهیه سالاد عدس
مواد لازم
- عدس ۱ پیمانه قبل از پخت
- فلفل دلمه ای قرمز کوچک ۱ عدد
- رشته یا داستان ۱ پیمانه
- هویج رنده درشت شده ۱ عدد
- خیار شور ۷ عدد کوچک نگینی خرد شده
برای سس
- ماست بونانی ۱ پیمانه
- سس مایونز ۱ ق غ
- شوید تازه خرد شده ۱ ق غ
- سیر ۱ حبه
- نمک فلفل به اندازه نیاز
- آبلیموی تازه مقداری
- گردوی خرد شده یک مشت
- روغن زیتون ۲ ق غ
- پودر پاپریکا ۱ ق غ
طرز تهیه
عدس و رشته یا پاستا را میپزیم بعد همه مواد به جز گردو روغن زیتون و پاپریکا را با هم مخلوط می کنیم داخل ظرف مورد نظر میکشیم بعد پودر پاپریکا را با روغن زیتون مخلوط می کنیم روی سالاد میریزیم بعد روش گردوی خرد شده میریزیم. این سالا خوشمزه است حتما امتحان کنید و از خوردنش لذت ببرید.
روش سوم
خوب این از اون دسته غذاهایی که هم یه وعده غذای سبکه، هم خنک و تابستونی …. کم کالری، خوشمزه و آسون برای بچهها، ورزشکارا و رژیمیها …. پروتیین، فیبر، آهن و املاح مورد نیاز بدن رو به خوبی تامین و روحتون رو خوشحال میکنه!
مواد لازم
- عدس ۲ پیمانه
- پیاز یک عدد کوچک یا پیازچه یک دسته کوچک
- گوجه فرنگی ۲ تا ۳ عدد
- جعفری، گشنیز یا نعناع خرد شده یک دسته کوچک
- روغن سالاد ۳ قاشق سوپخوری
- آبلیموترش تازه یا سرکه طبق ذائقه
- نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
عدس را یک الی دو ساعت بخیسانید و بعد از این مدت با مقداری آب بپزید تا دانههای عدس نرم و آب آن کشیده شود. در اواخر پخت کمی نمک به آن اضافه کنید. اجازه دهید عدس به دمای محیط برسد.
گوجهفرنگی، پیاز و سبزیجات را خرد کنید و به همراه عدس در ظرفی بریزید و با آبلیموترش، روغن، نمک و فلفل به خوبی مزهدار و سرو کنید.