سالاد کلم لبنانی یک سالاد خیلی خیلی خوشمزه ست و وقتی که هوا گرم شده و اشتها به غذا خوردن کم میشه، انتخاب خیلی خوبیه. تو فصل تابستون یه سالاد می تونه حال آدم رو خوب کنه، اونم سالادی که مایونز نخواد!

مواد لازم برای تهیه سالاد کلم لبنانی

  • کلم برگ ۱ عدد کوچک
  • پیازچه ۵ تا ۶ ساقه
  • شوید تازه یک دسته کوچک
  • جعفری تازه یک دسته کوچک
  • نعناع تازه یک دسته کوچک
  • سیر ۲ تا ۳ حبه
  • روغن سالاد (ترجیحا زیتون) ۲ تا ۳ قاشق سوپ خوری
  • آب لیمو ترش تازه ۳ تا ۴ قاشق سوپ خوری
  • ارده یا پودر کنجد ۱ قاشق سوپ خوری
  • شکر یا عسل ۱/۲ قاشق چای خوری
  • آویشن ۱/۲ قاشق چای خوری
  • سماق ۱/۲ قاشق چای خوری
  • زیره ۱/۸ قاشق چای خوری
  • پودر دانه گشنیز ۱/۴ قاشق چای خوری
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
  • کنجد برشته کمی برای سرو

روش تهیه تهیه سالاد کلم لبنانی

طرز تهیه سالاد کلم لبنانی خوشمزه بدون مایونز

برای شروع ابتدا کلم را به صورت نوارهای نازک خرد کنید و داخل ظرف بریزید.

سپس پیازچه، شوید، جعفری، نعناع را نیز خرد کرده و به کلم‌ها اضافه کنید.

برای تهیه سس در ظرفی روغن، آب لیموترش، ارده یا کنجد پودر شده، سیر، شکر، آویشن، پودر زیره و دانه گشنیز، سماق و مقداری نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.

سس را روی سبزیجات بریزید و خوب زیر و رو کنید تا تمام آن‌ها با هم مخلوط شوند. قبل از سرو بهتر است سالاد نیم ساعت در یخچال خنک شود تا مزه‌ها به خورد هم روند.

به هنگام سرو میتوانید کمی کنجد روی سالاد بپاشید.

نوش جان

 

5/5 - (1 امتیاز)