حلوای آرد ذرت یک حلوای فوق العاده خوشمزه که مطمئنم اگه یک بار درستش کنید عاشق طعم بی نظیرش میشد!


مواد لازم برای تهیه حلوای آرد ذرت

  • آرد ذرت ۱/۵ لیوان
  • شکر ۱ لیوان
  • آب ۱ لیوان
  • شیره انگور یا خرما یک چهارم لیوان
  • فندق خرد شده ۱/۲ لیوان
  • کره یا روغن جامد ۵۰ گرم
  • روغن مایع ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری

دستور پخت حلوای ارد ذرت ترکیه ای مجلسی و خوشمزه

طرز تهیه حلوای ارد ذرت ترکیه ای
برای درست کردن این حلوای خوشمزه ابتدا یک لیوان شکر و یک لیوان آب رو داخل قابلمه میریزیم و روی حرارت متوسط میگذاریم و با لیسک هم میزنیم تا دانه های شکر حل بشه.

وقتی که آب به جوش اومد؛ باید شکر کاملا حل شده باشه.

‏حالا حرارت رو کم میکنیم و اجازه میدیم یک دقیقه دیگه بجوشه و بعد از روی حرارت برمیداریم کنار میذارید.

وقتی شیره کمی از داغی افتاد؛ شیره ی انگور رو اضافه کرده و هم می زنیم.

داخل قابلمه یا تابه ای پنجاه گرم کره و روغن مایع رو می ریزیم و روی حرارت متوسط رو به پایین می گذاریم تا کره ذوب بشه.

به تنهایی از روغن مایع یا جامد هم می تونید استفاده کنید.

وقتی کره ذوب شد؛ آرد ذرت رو اضافه می کنیم.

توجه داشته باشید آرد ذرت زرد رنگ هستش.

حالا آرد ذرت رو ۵ تا ۶ دقیقه با روغن و کره تفت می دیم تا بوی خوب آرد دربیاد.

حتما باید حرارت پایین و مرتب هم بزنید تا آرد ته نگیره، نسوزه و تغییر رنگ نده.

زمانی که بوی آرد بلند شد؛ فندق ریزخرد شده رو اضافه می کنیم و ۲ تا ۳ دقیقه ی دیگه تفت می دیم تا عطر فندق هم بلند بشه.

اگه فندق در دسترس نداشتید؛ می تونید حذف کنید.

در این زمان شهدی که آماده کردیم به حلوا اضافه می کنیم و هم می زنیم.

حلوا رو مرتب هم بزنیم تا به غلظت برسه و حلوا وسط تابه جمع بشه.

حالا دیگه حلوا آمادس داخل قالب مورد می ریزیم کمی با پشت قاشق فشردش می کنیم و بعد به آرامی داخل ظرف سرو برمی گردونیم و با پودر پسته ، فندق یا هر چیزی که دوست داشتیم تزیین می کنیم.

نوش جونتون