کیک شیرداغ دورنگ شکلاتی پرتقالی! این کیک مستقیم رفت کنج قلبم! عطرش، وای از عطر خوبش! طعمش، بافتش، اصن یه وضعی! از جذابیت های طعم و بافتش بگذرم آخه شما جذابیت شکلش رو ببینید! هر برشش یه طرح میشه!
مواد لازم برای تهیه کیک شیر داغ دورنگ
- تخم مرغ ۴ عدد
- شکر ۲۵۰ گرم
- وانیل کمی
- رنده پوست پرتقال یک قاشق چای خوری
- شیر یک پیمانه و یک چهارم پیمانه
- روغن مایع یک دوم پیمانه
- پودر کاکائو ۳ قاشق غذاخوری
- آرد اضافه ۳ قاشق غذاخوری
- آرد ۳۰۰ گرم
- بکینگ پودر دو قاشق چای خوری و یک چهارم قاشق چای خوری
دستور پخت کیک شیر داغ دو رنگ خوشمزه و مجلسی
برای شروع ابتدا تخم مرغ ها رو نیم ساعت قبل شروع کار بزارید هم دمای محیط بشه. سپس آرد و بکینگ پودر رو سه مرتبه الک و بزارید کناری.
روغن مایع و شیر رو بریزین داخل یه قابلمه کوچیک و بزارید رو حرارت کم تا کنارهاش کمی حباب دار بشه و داغ ولی مایع نجوشه.
تخم مرغ ها رو به همراه شکر و رنده پوست پرتقال و وانیل پنج تا هفت دقیقه بزنید تا رنگش روشن و کشدار بشه. حالا مخلوط ارد و بکینگ پودر رو اضافه کنید و با همزن دور کند در حد مخلوط شدن بزنید.
حالا مخلوط شیر و روغن مایه رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید. مایع شیر حتما گرم باشه نزارید سرد بشه.
سپس مایه کیک رو به دو قسمت مساوی تقسیم کنید . به یه قسمتش ۳ قاشق غذاخوری پودر کاکائو و به یه قسمتش ۳ قاشق غذاخوری آرد اضافه کنید هم بزنید در حد مخلوط شدن.
قالب مورد نظرتون میان تهی و با قطر ۲۵ باشه. حالا از مایه به طور مساوی داخل قالب میریزیم.
من از یک دوم پیمانه استفاده کردم شما میتونید از دوتا ملاقه ی یه اندازه یا استکان یا فنجان یه اندازه استفاده کنید.
ابتدا قالب رو با کره چرب و آرد پاشی کنید بعد یک ملاقه از مواد سفید بریزید یه قسمت قالب بعد یه ملاقه مایع شکلاتی بریزید روی قسمت سفید قالب رو تکون ندین اینکارو تا انتهای کار انجام بدین یه ملاقه مایه سفید یه ملاقه مایع شکلاتی تا انتهای کار. قالب رو بدون هیچ تکون و حرکتی بزارین داخل فر.
دمای فر ۱۸۵ درجه سانتی گراد و زمان ۵۰ دقیقه بازم چک کنید.
میتونید بجای روغن مایع از ۱۰۰ گرم کره استفاده کنید کره رو بندازین داخل قابلمه ی شیر و بزارین داغ و آب بشه داخل شیر.
روغن و شیر این کیک تو مرحله ی اخر به کیک اضافه میشه ولی مطمئن باشید هیچ مشکلی پیش نمیاد و کیک خیلی خوب پف میکنه بافت کیک عالی هستش. همین طور طعم و مزه ش مخصوصا اینکه با پودر کاکائو هلندی و مرغوب آماده بشه.
نوش جونتون