کیک یخچالی زبرا یک کیک خیلی شیک و خوشمزهست. این کیک زبرا با بیسکویت پتی بور درست میشه و خیلی راحته. امیدوارم درست کنید و خوشتون بیاد و ازش لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه کیک زبرا یخچالی
- بیسکویت پتی بور کاکائویی ۱۸۰ گرم
- کره آب شده ۷۰ گرم
- شیر ۱۵ گرم
مواد لازم برای قسمت خامه ای
- خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
- خامه ترش ۴۰۰ گرم
- شیر عسلی ۳۰۰ گرم
- شیر ۱۰۰ گرم
- پودر کاکائو ۳۰ گرم
- وانیل شکری ۱۵ گرم یا پودری ۱/۴ قاشق چایخوری
- پودر ژلاتین ۲۰ گرم
نکته: سایز قالب ۱۸ و ارتفاع ۶ سانتیمتر است
آموزش طرز تهیه کیک زبرا یخچالی با بیسکویت پتی بور
برای شروع ابتدا بیسکویتها رو داخل غذاساز یا بلندر کاملا پودر کنید. (میتونید داخل زیپ لاک هم کنید و به کمک وردنه پودر کنید).
سپس بیسکویتهای پودر شده رو با کره آب شده خوب مخلوط کنید و بعد شیر رو اضافه کرده و مخلوط کنید. (حدودا یک قاشق غذاخوری).
دیواره های قالب یا رینگ رو با روغن چرب کرده و طلق میذاریم (از نوشت افزاری تهیه کنید البته میتونید هم نذارید ولی بذارید برای سرو راحت تره از قالب جدا میشه.)
مواد رو کف داخل اون ریخته و صاف و یکدست کرده و با ته لیوان فشرده میکنیم.
برای قسمت خامه ای شیر سرد رو با ژلاتین مخلوط کرده ده دقیقه تا یک ربع کنار میذاریم.
شیر عسلی رو به خامه ترش اضافه کرده،با همزن برقی در حدی میزنیم که مواد یکدست بشه (به هیچ عنوان زیاد نزنید).
خامه صبحانه رو در ظرف تمیز و کاملا خشکی ریخته و کمی میزنیم (نیاز نیست فرم بگیره). سپس ژلاتین رو به روش بن ماری کاملا حل کرده، یک قاشق غذاخوری از مخلوط خامه ترش رو با ژلاتین مخلوط کرده هم میزنیم، سپس دو قاشق دیگه هم یکی یکی اضافه کرده هم زده و در آخر مخلوط ژلاتین رو به تدریج به خامه ترش اضافه کرده و به هم زدن ادامه میدیم.
سپس کمی با همزن برقی زده و در پایان مواد رو کم کم به خامه صبحانه اضافه کرده و با لیسک مخلوط کرده و در پایان با همزن دستی مواد رو یکدست میکنیم.
مواد رو به دو قسمت مساوی تقسیم کرده (هر کدوم پونصد گرم).
بعداز اون به یک ظرف از مواد وانیل اضافه کرده هم میزنیم و به ظرف دیگه پودر کاکائو اضافه میکنیم کمی هم زده، مواد رو بن ماری کرده یا در مایکرو با دمای خیلی کم بمدت ۶ ثانیه قرار داده و مجدد با همزن برقی میزنیم.
در ابتدا شش قاشق مواد کاکائویی ریخته و کف قالب پهن میکنیم. سپس چهار قاشق خامه وانیلی ریخته و مجدد چهار قاشق کاکائویی تا زمانیکه مواد تموم بشه.سپس با سیخ چوبی فرم گل میدیم و قالب رو به مدت شش ساعت در یخچال قرار میدیم. نوش جان
به جای خامه ترش میتونید از پنیر خامه ای هم استفاده کنید ولی در این صورت ژلاتین رو کمی کمتر کنید البته خامه ترش کمی هم شیرین تر از پنیر خامه ای هست.
خامه ترش توی خیلی از سسها، کنار غذا بعنوان چاشنی، حتی در پخت بعضی کیکها و شیرینیها کاربرد داره
این پست رو سیو کنید ک میدونم بعدا دنبالش میگردین خودم قدیما دچار شدم ک میگم
طرز تهیه خامه ترش با خامه صبحانه
مواد لازم
- خامه صبحانه ۲۰۰ میلی لیتر
- آب لیمو با سرکه ۱/۵ قاشق غذاخوری
- شیر نصف لیوان
برای تهیه خامه ترش با خامه صبحانه همه مواد رو داخل یک ظرف بریزید و خوب میکس کنید.
روی ظرف رو با دستمال کاغذی بپوشونید و با یه کش محکم کنید. ۲۴ ساعت بهش استراحت بدین. خامه ترش آمادست، به همین راحتی.