کرپ کیک حرف نداره. کرپ در واقع یک نون نازک و لطیفه که در تابه یا صفحه های مخصوص پخت کرپ تهیه میشه. هم مصرف غذایی داره و هم دسری. حالا با چیدن این لایههای کرپ روی هم یه کیک کرپ خوشمزه درست میکنیم.
مواد لازم برای تهیه کرپ کیک روسی
- آرد سفید قنادی ۲۵۰ گرم
- پودر کاکائو ۳ قاشق غذاخوری
- شکر ۱۰۰ گرم
- تخم مرغ ۴ عدد هم دمای محیط
- وانیل نصف قاشق چایخوری
- شیر ۶۷۰ میلی لیتر هم دمای محیط
- کره ۵۰ گرم هم دمای محیط
مواد لازم برای تهیه کرم
- پنیر خامه ای ماسکارپونه یا لبنه ۳۰۰ گرم
- پودر کاکائو ۳ قاشق غذاخوری
- شیر عسلی ۵ قاشق غذاخوری
- پودر کاکائو جهت تزیین کیک کمی
طرز تهیه کیک کرپ شکلاتی روسی بدون فر
برای تهیه کیک کرپ ابتدا آرد و پودر کاکائو رو الک کرده، شکر رو اضافه کرده و مخلوط میکنیم.
سپس تخم مرغ ها و وانیل رو هم اضافه کرده به آرومی با همزن دستی هم میزنیم تا یکدست بشه. در ادامه شیر رو کم کم، طی چند مرحله اضافه کرده به هم زدن ادامه میدیم.
در پایان کره کاملا نرم شده رو هم اضافه کرده (کره رو کمی هم حرارت بدید ولی زیاد نه که کاملا ذوب بشه) و مخلوط میکنیم.
برای پخت کیک کرپ یک ماهیتابه نسوز رو کمی چرب کرده و اجازه میدیم کاملا داغ بشه و به اندازه حدودا یک ملاقه از مواد کرپ رو داخل اون ریخته (بسته به سایز ماهیتابه میتونید کمتر هم بریزید، کرپ باید نارک باشه، کمی ضخیمتر از نون تافتون.) و بعد از چند دقیقه سمت دیگر کرپ رو هم میپزیم و از تابه خارج میکنیم.
همه مواد رو به همین صورت آماده کنید.
وقتی که پخت همه لایه ها که تموم شد، کرپ ها رو با کمک یک بشقاب برش میزنیم تا همه یک اندازه بشن. میتونید سه یا چهار عدد کرپ رو روی بچینید و روش بشقاب بذارید و اضافهها رو با چاقو ببرید. تعداد بیشتر باعث میشه تمیز برش نخوره.
برای تهیه کرم، پنیر خامهای، شیر عسلی و پودر کاکائو رو خوب با هم مخلوط کرده، روی هر لایه از کرپ که کاملا خنک شده کشیده و لایهها روی هم میچینیم.
در پایان دیواره و روی کیک رو هم کرم کشیده و پودر کاکائو میپاشیم و حداقل به مدت شش ساعت در یخچال قرار میدیم. نوش جان