برای تهیه دسر ورین هویج و کارامل اول باید کیک هویج درست کنیم و بعد لایه کاراملی رو درست کنیم. اگه دنبال یه دسر متفاوت و خوشمزه هستید ورین هویج و کارامل خود خودشه!

مواد لازم برای تهیه دسر ورین هویج و کارامل

مواد لازم کیک هویج

  • آرد ۱۲۶ گرم
  • هویچ رنده شده ۲۰۰ گرم
  • شکر دانه ریز ۱۵۰ گرم
  • روغن مایع پخت و پز ۴۲ گرم
  • جوش شیرین ۱/۴ قاشق چای خوری
  • بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • پودر دارچین یک دوم قاشق چای خوری
  • پودر زنجبیل یک چهارم قاشق چای خوری
  • آب پرتقال ۲۷ گرم

همه ی مواد باید هم دمای محیط باشن.

طرز تهیه

هویچ پوست گرفته را از طرف بالا به سمت پایین رنده کنید نه به صورت رفت و برگشتی که آب بندازه. با دنده ریز هم رنده کنید.

تخم مرغ وشکر را تا حد روشن شدن و سبک شدن میزنیم فقط دقت داشته باشید سفیده (نطفه)که به زرده چسبیده بهتره که جدا بشه. وقتی که کامل سفید شد پودر زنجبیل و پودر دارچین بهش اضافه میکنیم و مخلوط (اضافه کردن این مواد اختیاریه یا یکی از این پودرها)

روغن مایع رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم. بعد مواد خشک را الک کرده و کم کم به مواد اضافه میکنیم.

همزمان با مواد خشک آب پرتقال رو هم اضافه میکنیم و با لیستک خوب هم میزنیم به صورت دورانی. سپس هویچ رو اضافه میکنیم ومخلوطش میکنیم به آرومی. قالب مستطیل شکل ۳۰ *۲۰.

مواد رو به قالب انتقال میدیم ودر فری که با دمای ۱۸۰تا ۲۰۰ودرجه که از یه ربع قبل گرم شده قرار میدیم. بعد از نیم ساعت با خلال چک میکنیم اگه نچسبید آماده است.

(انتخاب قالب به خودتون بستگی داره، اما هر چه لایه کیک نازک تر باشه بهتره)

طرز تهیه دسر ورین هویج و کارامل

طرز تهیه ورین هویج

مواد لازم لایه کارامل

  • گلوکز ۵۴ گرم
  • خامه قنادی ۱۸۰ گرم
  • شکلات تلخ ۱۳ گرم نیاز داریم (ميتونيد از شكلات سكه اي هم استفاده كنيد)
  • خامه صبحانه ٧٤ گرم
  • شير ٨٠ گرم
  • پودر ژلاتين ٦ گرم
  • كرمفيل كاراملي ٢٦٠ گرم (از لوازم قنادي ها ميشه تهيه كرد)

طرز تهیه

پودر ژلاتین رو روی شیر میپاشیم تا به صورت اسفنجی دربیاد. گلوکز چون چسبنده است و وزن آن با جابجایی ظرف تغییر میکند. حتما در همان ظرفی که میخواهیم استفاده کنید وزن کنید.

خامه صبحانه را به گلوکز اضافه میکنیم و مخلوط شیر و پودر ژلاتین بهش اضافه میکنیم. مواد رو روی شعله کم گاز قرار میدیم و نباید موادمون بجوشه.

وقتی که مواد گرم شد و ژلاتین حل شد مواد رو از رو شعله برمیداریم. اگه مواد بجوشه ژلاتین اثرش از دست میده و گلوکز براقیت رو از دست میده.

شکلات رو ذوب میکنیم و به مواد اضاف میکنیم. دقت داشته باشین شکلات رو‌ روی حرارت بخار آب ذوب کنید واینکه اگه زیاد بمونه هم سفت میشه هم زود میسوزه.

تا یه کم ذوب شد سریع بردارین از روی حرارت و همرو خوب باهم مخلوط کنید تا بقیه هم خوب ذوب بشن. خامه فرم گرفته را با کرمفیل مخلوط میکنیم و به مواد از حرارت افتاده اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم
هردو موادی که گفتم در زمان مخلوط کردن باهم باید هم دمای محیط باشن نه سرد خیلی نه داغ.

وقتی که مواد خوب یکدست شد حالا ته لیوان هارو یک مقدار اندازه ته لیوان کیک هویچ میذاریم سپس مواد رو روش میریزیم.

چند ضربه لیوان را به سطح میکوبیم تا مواد صاف بشه این هم از آموزش ورین هویچ وکارامل. اامیدوارم دوست داشته باشین.