تو این مطلب میخوام این کاپ کیک های ولنتاین قرمز خوشگل و خوشمزه رو بدون فر و قالب درست کنیم برای ولنتاین و حتی مناسبت های دیگه هم ایده راحت و خوشگلیه.
مواد لازم برای تهیه کاپ کیک ولنتاین قرمز حدودا ۸ عدد
- تخم مرغ ۳ عدد
- شکر نصف لیوان فرانسوی
- وانیل نوک قاشق چایخوری
- روغن نصف لیوان
- شیر یا آب یک سوم لیوان فرانسوی (شیر بهتره)
- آرد سفید ۱ لیوان
- بیکینگ پودر ۱ ق م
- رنگ خوراکی ژله ای قرمز
همه مواد هم دمای محیط باشن.
دستور پخت کاپ کیک ولنتاین قرمز فنجانی بدون فر
قیل از شروع ابتدا زیر قابلمه شعله پخش کن بذارین، داخل قابلمه یه جسم فلزی بذارین که کاپ کیک ها در تماس مستقیم با کف قابلمه نباشن. دربشو با دم کنی بپوشونین و بذارین روی حرارت ملایم ۱۵-۲۰ دقیقه گرم شه.
برای شروع تخم مرغ، شکر و وانیل رو با همزن ۷ تا ۸ دقیقه بزنین تا کرم رنگ و حجیم شه، بهش روغن و شیر اضافه کنین و در حد مخلوط شدن هم بزنین، آرد و بیکینگ پودر رو الک و اضافه کنید و کمی رنگ خوراکی بزنین، با همزن دستی یا لیسک در یک جهت هم بزنین.
نصف لیوان کاغذی رو با مایه کیک پر کنید (چرب کردن نمیخواد) بذارین داخل قابلمه حدود ۴۵ تا ۶۰ دقیقه روی حرارت خیلی ملایم بپزه. برای من حدودا ۵۰ دقیقه زمان برد.
قبل ۴۵ دقیقه درب قابلمه رو باز نکنین، بعد با خلال دندون چک کنید اگه بهش نچسبید یعنی پخته.
داخل فر از قبل گرم شده هم میتونین بذارین با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد حدود ۲۰ دقیقه. دمای فر ها با هم متفاوته پختش رو خودتون با خلال دندون چک کنید.
نیم ساعت بمونه از داغی بیفته بعد لیوانشو قیچی کنید و بذارین کاملا خنک شه.
خامه قنادی که از ۳۰-۴۰ دقیقه قبل تو دمای محیط بوده رو اول ۱ دقیقه با دور کند و بعد چند دقیقه با دور تند هم بزنین تا فرم بگیره. نشونه فرم گرفتن خامه: خامه دیگه براق نیست و مات میشه، از قاشق یا ظرف نمیریزه و موقع هم زدن میپاشه به دیواره های ظرف.
روی کاپ کیک ها رو به دلخواه با خامه و ترافل و … تزیین کنید. نوش جان