بریم برای آموزش شیرینی مشهدی با پیمانه لیوان فرانسوی خوشمزه و مجلسی، به شدت این شیرینی راحت و خوشمزه‌ست و خمیرش فوق العاده راحت و کاربردیه.


مواد لازم برای تهیه شیرینی مشهدی با پیمانه لیوان فرانسوی

  • کره یا روغن قنادی ۱۲۰ گرم
  • پودر قند یا پودر شکر نصف پیمانه
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • پودر وانیل شکری ۱/۲ قاشق چای‌خوری (قابل حذف)
  • پبکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • آرد ۲ تا ۲/۵ پیمانه

برحسب: پیمانه فلزی یا لیوان دسته فرانسوی


دستور پخت شیرینی مشهدی با پیمانه لیوان فرانسوی برای عید

طرز تهیه شیرینی مشهدی با پیمانه
برای شروع ابتدا کره یا روغن قنادی رو‌ با پودر قند یا شکر با همزن برقی یا دستی بزنید تا کرم رنگ و خمیری بشه.

تخم مرغ ، وانیل و بکینگ پودر رو اضافه کنید و هم بزنید وقتی یکدست شد ۲ لیوان آرد قنادی الک شده رو کم کم بهش کنید و هم بزنید تا زمانی خمیر جمع بشه و بدست نچسبه اگر خمیر چسبناک بود مجدد نصف لیوان آرد بهش اضافه کنید.

زیاد خمیر رو ورز ندید تا به روغن نیوفته و بافت شیرینیتون سفت نشه.

صف خمیر رو ما بین نایلون با وردنه به ضخامت ۳ میلی‌متر یا ۰/۵ سانتی‌متر باز کنید و با کاتر دلخواهتون قالب بزنید، برای قسمت دایره هم میتونید از ماسوره استفاده کنید حواستون باشه که تعداد زوج باشه چون روی هم قرار میگیرن و یک شیرینی میشن.

خمیر ها رو کف تابه ای رو چرب کردید بچینید در تابه رو با دمکنی بزارید شعله پخش کن رو ۱۵ دقیقه روی حرارت متوسط بزارید تا داغ بشه بعد تابه رو ۲۰ دقیقه روش بزارید تا شیرینی ها آماده بشن.

برای پخت این شیرینی ها داخل فر اول ۲۰ دقیقه فر رو با دمای ۱۵۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید و بعد به مدت ۲۰ دقیقه هم شیرینی ها رو داخل فر بزارید تا آماده بشن.

زمانی که زیر شیرینی ها طلایی شد آماده‌ست، بعد از خنک شدن میتونید با هر مربا، مارمالاد یا کرمفیلی که دوست داشتید تزئین کنید من از مربای آلبالو و هویج استفاده کردم روی شیرینی ها هم میتونید عسل رقیق شده با آب بزنید و با پودر نارگیل، گل محمدی یا پودر پسته و شکلات آب شده تزئین کنید.

5/5 - (3 امتیاز)