دستور پخت این آش گوجه فرنگی تبریزی نسل به نسل منتقل شده و به من رسیده. امیدوارم درست کنید و دوستش داشته باشید.
مواد لازم برای تهیه آش گوجه فرنگی تبریزی با لپه و بلغور برای ۴ نفر
- پیاز ۱ عدد متوسط
- لپه ۱/۳ پیمانه
- لوبیا چشم بلبلی ۱/۳ پیمانه
- عدس ۱/۳ پیمانه
- بلغور گندم ۱ پیمانه
- گوجه ۵ عدد
- آبغوره ۴ قاشق غذاخوری
- سبزی آش ۲۵۰ گرم پاک شده (گشنیز تره جعفری اسفناج)
- روغن به مقدار لازم
- سیب زمینی ۱ عدد کوچک (به دلخواه)
- فلفل سبز (اگه فصلش بود) ۱ عدد
- زردچوبه، فلفل سیاه و نمک و فلفل قرمز به مقدار لازم
- ادویه کاری خیلی کم
دستور پخت آش گوجه فرنگی تبریزی با لپه و بلغور
نکته اول برای پخت آش گوجه فرنگی تبریزی این که بهتره حبوبات رو از شب قبل خیس کنید.
برای شروع ابتدا داخل قابلمه پیاز رو نگینی خرد شده، رو سرخ کنید و بعد حبوبات رو اضافه کنید و بعد بلغور رو شسته و اضافه کنید.
۴ لیوان آب جوش و سبزی آش رو اضافه کنید و بذارید نیمپز بشه.
نیمپز که شد، سیب زمینی هارو به صورت مکعبیِ بزرگ برش بزنید و اضافه کنید.
سیب زمینی داخل رسپی اصلی وجود نداره اما به علت علاقهی خودم اضافه کردم.
یک ربع بعد، گوجه های رنده شده و ادویه ها و آبغوره (یا چاشنی مورد علاقهتون) رو اضافه کنید.
در آخر میزان آب و نمک آش رو تنظیم کنید.
نکته ی آخر این که، این آش باید کمی تند باشه، پس در استفاده از فلفل دست و دل باز باشید.
بعد از پخت سیب زمینی ها، آش گوجه فرنگی تبریزی رو سرو و نوش جان کنید.