ترشی لیته به روش های مختلفی درست میشه، اما اگه ترشی لیته رو با این روش درست کنید، در نهایت سه تا چهار روز بعد ترشی آماده مصرفه. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.
مواد لازم برای تهیه ترشی لیته بادمجان فوری
- ۴ تا ۶ عدد بادمجون
- هویچ ۳ عدد کوچیک باشه ۴ عدد
- سیر ۶ تا ۱۰ حبه
- فلفل دلمه ای ۱عدد (میتونید رنگی هم بریزین)
- فلفل سبز ۴ تا ۶ عدد
- سیاهدانه ۱ قاشق غذا خوری
- فلفل قرمز به مقدار لازم
- نمک به مقدار لازم
- زرد چوبه ۱ قاشق مربا خوری
- گلپر نصف قاشق چای خوری
- تخم گشنیز ۱ قاشق غذا خوری (درصورت دلخواه)
- گل گلم به مقدار دلخواه من نصف گل گلم کوچیک ریختم (میتونید حذف کنید)
- آب نارنج ۱ تا ۱ و نیم لیوان
- سرکه ۱ تا ۱ و نیم لیوان
- سبزی (من فقط جعفری ریختم بقیه سبزیا رو نداشتم)
سبزی سبزی ترشی لیته
- گشنیز
- جعفری
- شیوید
- ریحان
دستور تهیه ترشی لیته بادمجان فوری
سبزی ها رو بشورید خشک کنید و بعد با دستگاه یا چاقو خرد کنید. به مقدار مساوی از هر کدوم میتونید بریزید.
گل کلم رو ریز خرد کردم با چاقو.
۴ تا ۶ عدد بادمجون رو پوست بگیرین و با یک لیوان آب و یک لیوان سرکه و ۱ قاشق مربا خوری نمک روی حرارت بزارین و ۱۰ تا ۲۰ دقیقه بپزین. آبکش کنید و بادمجون ها رو له کنید (با گوشتکوب یا غذاساز یا گوشت کوب برقی فرقی نداره) بادمجون رو میتونید دودی هم کنید.
هویچ رو پوست بگیرین، فلفل سبز، سیر، فلفل دلمه رو با غذاساز یا حتی رنده خورد کنید نباید خیلی خورد بشه مثل خمیر نشه.
همه مواد رو با هم مخلوط کنید و بریزین داخل شیشه ترشی تمیز و درشو محکم ببندین بعد سه چهار روز آمادست.
مقدار نمک، سرکه و نارنج رو حتما خودتون هم بچشید بسته به ذائقه خودتون.
نکته مهم: همه سبزیجات رو بعد شستن حتما بزارین کامل خشک بشه بعد خرد کنید.